A British Council több mint 75 évnyi tapasztalattal rendelkezik az angol tanítás és tesztelés terén. Több mint 140 ország lakóinak segítettünk angol nyelvű képesítést szerezni, ezáltal segítve nekik abban, hogy a lehető legjobb esélyekkel induljanak az életben. 

Íme néhány ok, amiért emberek milliói választották a British Council IELTS angol nyelvvizsgáját

  • Szakértői háttér – videók, könyvek és online interaktív kurzusok segítik a felkészülést.
  • Ingyenes anyagok – A Road to IELTS a British Council népszerű online felkészítő kurzusa. Miután regisztráltál egy IELTS tesztre nálunk, egy 30 órás képzéshez kapsz ingyenes hozzáférést.
  • Kényelmes időpontok és kellemes helyszínek – több mint 500 helyszínen rendezünk vizsgát több mint 100 országban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség közül választhatsz, hogy hol és mikor szeretnél vizsgázni.
  • Könnyű jelentkezés – online foglalási rendszerünkben könnyen és gyorsan lefoglalhatod vizsgaidőpontodat.
  • Gyors eredmény – garantáljuk, hogy mindössze 13 nappal az angol nyelvvizsga után online megtekintheted az eredményét.
  • Különleges vizsgakörülmények megváltozott képességű vizsgázóink számára – annak érdekében, hogy minden IELTS vizsgázó nyelvi képességeit igazságosan és objektíven lehessen értékelni, az IELTS vizsgarendszer átfogó szolgáltatást biztosít azok számára, akik tanulási nehézségekkel küzdenek, hallássérültek vagy vizuális nehézségekkel élnek. Tudj meg többet arról, hogy milyen esetekben tudunk speciális vizsgakörülményeket biztosítani. Minden esetben egy 2 évnél nem régebbi hivatalos orvosi igazolást kell mellékelni a kéréshez.

FONTOS FELHÍVÁS MINDEN VIZSGÁZÓ RÉSZÉRE

Fel szeretnénk hívni a figyelmet egy nem tisztességes tevékenységre az IELTS vizsgával kapcsolatosan Magyarországon. Ezúton szeretnénk kijelenteni, hogy MAGYARORSZÁGON A BRITISH COUNCIL AZ EGYETLEN HIVATALOS IELTS VIZSGAHELY. 

A vizsgázók online jelentkeznek a https://ielts.britishcouncil.org/hungary linken, majd emailben kapják meg a vizsgára vontakozó részleteket a British Council-tól. 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, ha a British Council-on kívül bárki más IELTS vizsgát ajánl Neked.

Nézze meg ezt is!