Nem számít, hol és mikor akarsz felkészülni az IELTS tesztre, a British Council itt van, hogy segítsen. Ingyenes felkészítő appjaink segítségével bárhol, bármikor megteheted!

IELTS Prep App

Az app a teszt hallás utáni szövegértés és szóbeli részeire fókuszál, ugyanakkor a szókincsed fejlesztésében, a nyelvtan gyakorlásában is segít, valamint abban, hogy mit kell tenned a vizsga napján. Tesztelheted a tudásod nyelvtani gyakorlatok, hallás utáni szövegértés és szóbeli gyakorlótesztek elvégzésével, valamint az IELTS interjúkról készült.

Az IELTS felkészítő appunk ezenkívül az előmeneteledet is nyomon követi, és ismerteti az IELTS értékelési kritériumait, hogy tudd, mikor állsz készen, hogy a számodra szükséges pontszámmal átmenj a vizsgán.

Vizsganapi emlékeztetőt is beállíthatsz, és ellenőrizheted, hogyan haladsz. Az app lehetővé teszi, hogy hasznos oldalakat vegyél fel a könyvjelzők közé, hogy könnyebben megtaláld őket. 

Töltsd le az IELTS Prep App-ot Google Play-ben  

Töltsd le az IELTS Prep App-ot App Store-ban

IELTS Word Power App

Ez az app, amellyel több mint 100 kérdéssel tesztelheted szókincsedet, segít angol nyelvtudásod fejlesztésében és az IELTS vizsgára való felkészülésben. Tizenegy kategóriában leszel képes kérdésekre válaszolni, a tudomány és technológia területétől a munka és a vállalkozás világáig.

Töltsd le az IELTS Word Power-t Google Play-ben 

Töltsd le az IELTS Word Power-t App Store-ban