Az IELTS vizsgára készüléshez leginkább az alábbi könyveket ajánljuk.

A könyvek többek között megvásárolhatóak a Libra Bookshop budapesti könyvesboltjában, a Kölcsey utca 2. szám alatt.

IELTS felkészítő könyv és CD

Hogyan készülj az IELTS vizsgára

A Hogyan készülj az IELTS vizsgára a British Council kiadványa. Tanácsokat, gyakorlatokat és gyakorló teszteket tartalmaz az IELTS Academic es General Training modulok négy részére vonatkozóan: Hallás utáni szövegértés, Olvasás, Írás és Beszéd.

A könyv melléklete egy CD, melyen Hallás utáni szövegek és Szóbeli kivonatok vannak. A könyv egyéni vagy csoportos tanulásra is alkalmas.

IELTS felkészítő könyve és CD

IELTS Hivatalos Gyakorló Könyv, 1. kötet

Az IELTS Hivatalos Gyakorló Könyv első kötete az Academic és General Training modulok mintafeladatsorait tartalmazza megoldó kulccsal és felkészítő tanárok tanácsaival. A feladatok az IELTS vizsga négy részére íródtak: Hallás utáni szövegértés, Olvasás, Írás és Beszéd.

Emellett egy füzetet és egy DVD-t is tartalmaz a Hallás utáni szövegértéshez kapcsolódó feladatokkal és megoldásokkal.

IELTS hivatalos felkészítő könyve és CD

IELTS Hivatalos Gyakorló Könyv, 2. kötet

Az IELTS Hivatalos Gyakorló Könyv 2. kötete az Academic és General Training modulok mintafeladatsorait tartalmazza megoldó kulccsal és felkészítő tanárok tanácsaival. Az feladatok az IELTS vizsga négy részére íródtak: Hallás utáni szövegértés, Olvasás, Írás és Beszéd.

Emellett egy DVD-is tartalmaz, mellyel a Hallás utáni szövegértést tudod gyakorolni. A mintafeladatokhoz válaszokat is mellékeltek, továbbá három videót valódi IELTS szóbeli vizsgáról.

IELTS felkészítő könyv (Top Tips)

Top tippek az IELTS Academic modulhoz

Alapvető tanácsok az IELTS Academic teszt négy részéhez. Magában foglal egy CD-ROM-ot melyen egy interaktív gyakorló teszt, minta válaszok, eredmények, visszajelzések és egy minta videó található a szóbeli tesztről. Mindezek abban jelentenek nagy segítséget, hogy világos képet kapj arról, pontosan mit kell csinálni a vizsgán.

top tips for IELTS General training

Top Tippek az IELTS General Training modulhoz

Alapvető tanácsok az IELTS General Training teszt négy részéhez. Magában foglal egy CD-ROM-ot melyen egy interaktív gyakorló teszt, minta válaszok, eredmények, visszajelzések és egy minta videó található a szóbeli tesztről. Mindezek nagy segítségedre lesznek, hogy világos képet alkoss arról, pontosan mit kell csinálnod a vizsgán.