angol nyelvtanárok órára készülnek
Angol nyelvtanárok órára készülnek ©

All rights reserved to the British Council

Több, mint 75 éve tanítjuk az angolt, így segíteni tudunk abban is, hogy diákjai a legjobbat nyújthassák a vizsgán. Együttműködésünk során biztosítani tudjuk, hogy a diákok IELTS nyelvvizsga eredménye valós képet adjon az éppen aktuális angoltudásukról. A szakértőink által kidolgozott nagyszámú tanári segédanyag segít Önnek abban, hogy nyelvtanárként sikeresen tudja felkészíteni diákjaikat az IELTS nyelvvizsgára.

Teach IELTS

A Teach IELTS honlap az egyik legfontosabb forrás a nyelvtanárok, trénerek és más, angoltanítással foglalkozó szakemberek számára.

Itt megtalálja az órai foglalkozások, óratervek és a gyakran ismételt kérdések gyűjteményét, amelyet a British Council azért állított össze, hogy megkönnyítse az IELTS felkészülést a tanárok számára.

Látogasson el a Teach IELTS weboldalra.

Road to IELTS online tananyagok

Road to IELTS az egyik legalaposabban összeválogatott online tananyag. A forrás a diákok számára is elérhető, így közvetlenül is tudják használni a vizsgafelkészülés során. 

Tapasztalatunk szerint azok a vizsgázók, akik tudják, hogy mire számítsanak a vizsga során, jobban is teljesítenek a teszten. Ebben jelent nagy segítséget a Road to IELTS: 120 órányi intenzív feladatot találhat itt a vizsga mind a négy részéből: olvasás, fogalmazás, hallás utáni szövegértés és beszéd.

Az anyagok valós tesztélményt nyújtanak, a diákok akár szóbeli videókat is megnézhetnek, és időre gyakorolhatják a feladatokat.

Hogyan segíti a Road to IELTS a felkészítő tanárokat?  

Iskolája intézményi hozzáférést szerezhet a Road to IELTS anyagokhoz. Ennek előnyei a felkészítő tanárok számára:

  • diákjainak hozzáférést biztosíthat a Road to IELTS anyagokhoz,
  • nyomon tudja követni diákjai fejlődését és egyéni tanterveket állíthat össze a diákok egyedi tanulási igényei szerint,
  • azonnali visszajelzést kaphat a diákjai teljesítményéről,
  • a tanulók olyan tippeket és tanácsokat kaphatnak, amely segít nekik megérteni, hogy hol szorulnak további fejlesztésre,
  • az anyagokat valódi IELTS feladatokból állítottuk össze, ezzel is növelve a vizsgázók magabiztos felkészülését.

Nézze meg az ingyenes, 10 órányi Road to IELTS mintaanyagot és győződjön meg arról, hogyan tudja a tananyag segítségével felkészíteni diákjait a sikeres nyelvvizsgára.