Tanuljon angolul szórakoztató és izgalmas mobilapplikációink segítségével! Az okostelefonokra kifejlesztett játékok, podcastok, videok és kvízek a család minden tagja számára hasznosak lehetnek otthoni vagy útközbeni nyelvgyakorlásra.

Nyelvgyakorló applikációink

LearnEnglish GREAT Videos app logo

LearnEnglish GREAT Videók

Ez az alkalmazás nagyon jó eszköz a hallás utáni szövegértés fejlesztésére. 24 rövid videón keresztül ismerkedhetnek az érdeklődők a brit kultúrával, többet között az angol nyelv történetével, remek londoni múzeumokkal vagy az Egyesült Királyság ismert látványosságaival. 

Letöltés: iOS Android

Learning Time with Timmy app logo

Learning Time with Timmy

6 évnél fiatalabb gyerekek számára kifejlesztett alkalmazásunk remek játékokat tartalmaz, valamint izgalmas hanganyagokat a számok, színek, formák és ételek angol neveinek elsajátításához. A játékos szótanulásban Timmy és barátai segítenek. Az alkalmazás a British Council és az Aardman Animations, a "Shaun the Sheep" és a "Timmy Time" alkotóinak, közös fejlesztése.

Letöltés: iOS Android (Google Play) | Android (Amazon)

LearnEnglish Kids: Playtime app logo

LearnEnglish Kids: Playtime

6-11 éves gyerekeknek szóló alkalmazásunk nagyon jól fejleszti a hallás utáni megértést és növeli a gyermekek önbizalmát. Olyan dalok és mesék hallgatásával, mint a ""Florence Nightingale’" vagy a "Red Riding Hood" hatékonyan javíthatók a különféle nyelvi készségek, mint a megértés és a betűzés.

Letöltés: iOS

LearnEnglish Grammar ikon

LearnEnglish Grammar (Brit angol verzió)

Legnépszerűbb appunk több mint ezer gyakorlófeladata a nyelvtani szabályok alkalmazásának tökéletesítéséhez jelent nagy segítséget kezdőtől a haladó szintekig.

Letöltés: iOS | Android | WP8

Letötlés az amerikai angol verzióhoz: iOS | Android

IELTS Word Power ikon

IELTS Word Power

Mobillal a sikeres IELTS viszgaeredményért! A felkészülést bárhol és bármikor folytathatja az applikáció több mint 100 kérdésével a vizsga témaköreiben.

Latöltés: Android

MyWordBook ikon

MyWordBook

Az interaktív szótárfüzetünk segítségével bárhol és bármikor fejlesztheted szókincsedet: az egyes új szavakhoz rendelhetsz fordítást, példamondatot, illusztrációt, felveheted a helyes kiejtést, és utána gyakorolhatsz a szókártyák segítségével.

Letöltés: iOS | Android

LearnEnglish for Taxi Drivers ikon

LearnEnglish for Taxi Drivers

Taxisofőrök számára kifejlesztett appunk segítséget nyújt az angol nyelven beszélő utasokkal való hatékony és udvarias kommunikációhoz. Az app használata során el lehet sajátítani a leggyakoribb mindennapi szituációkhoz kapcsolódó kifejezéseket, szókicset és nyelvtani tudnivalókat.

Letöltés: iOS | Android

Sounds Right logo

Sounds Right

Az angol nyelv magánhangzóinak, mássalhangzóinak és kettőshangzóinak helyes kiejtéséhez nyújt segítséget a Sounds Right applikáció. Az interaktív app minden egyes hanghoz példaszavakat is lejátszik.

Letöltés: iOS (csak iPad-re)

LearnEnglish Audio and Video ikon

LearnEnglish Audio and Video

Hallgass mindennapi életből vett, autentikus angol nyelvű beszélgetéseket és fejleszd hallás utáni szövegértésed! Minden videohoz letölthető a szöveg átírása és egy-egy szövegértési gyakorlat is.

Letöltés: iOS | Android | Windows Phone 8 

LearnEnglish Elementary Podcasts ikon

LearnEnglish Elementary Podcasts

Podcast-sorozatunkban két brit fiatal kalauzolja el hallgatóit szerteágazó brit kulturális témák között. Az adások önmagukban is kiválóan fejlesztik hallás utáni szövegértésünket és bővítik szókincsünket, de a kapcsolódó írásbeli feladatok megoldásával még jobban elmélyíthetjük a tanultakat. Minden adás részét képezi egy interjú, mely során egy nyelvtanár körbejár egy-egy nyelvtani jelenséget.

Letöltés: iOS