Tanuljon angolul szórakoztató és izgalmas mobilapplikációink segítségével! Az okostelefonokra kifejlesztett játékok, podcastok, videok és kvízek a család minden tagja számára hasznosak lehetnek otthoni vagy útközbeni nyelvgyakorlásra.

LearnEnglish GREAT Videos app logo

LearnEnglish GREAT Videók

Ez az alkalmazás nagyon jó eszköz a hallás utáni szövegértés fejlesztésére. 24 rövid videón keresztül ismerkedhetnek az érdeklődők a brit kultúrával, többet között az angol nyelv történetével, remek londoni múzeumokkal vagy az Egyesült Királyság ismert látványosságaival. 

Letöltés: iOS Android

Learning Time with Timmy app logo

Learning Time with Timmy

6 évnél fiatalabb gyerekek számára kifejlesztett alkalmazásunk remek játékokat tartalmaz, valamint izgalmas hanganyagokat a számok, színek, formák és ételek angol neveinek elsajátításához. A játékos szótanulásban Timmy és barátai segítenek. Az alkalmazás a British Council és az Aardman Animations, a Shaun the Sheep és a Timmy Time alkotóinak, közös fejlesztése.

Letöltés: iOS Android (Google Play) | Android (Amazon)

LearnEnglish Kids: Playtime app logo

LearnEnglish Kids: Playtime

6-11 éves gyerekeknek szóló alkalmazásunk nagyon jól fejleszti a hallás utáni megértést és növeli a gyermekek önbizalmát. Olyan dalok és mesék hallgatásával, mint a Florence Nightingale vagy a Red Riding Hood hatékonyan javíthatók a különféle nyelvi készségek, mint a megértés és a betűzés.

Letöltés: iOS

LearnEnglish Grammar ikon

LearnEnglish Grammar (Brit angol verzió)

Legnépszerűbb appunk több mint ezer gyakorlófeladata a nyelvtani szabályok alkalmazásának tökéletesítéséhez jelent nagy segítséget kezdőtől a haladó szintekig.

Letöltés: iOS | Android

Letötlés az amerikai angol verzióhoz: iOS | Android

IELTS Word Power ikon

IELTS Word Power

Mobillal a sikeres IELTS viszgaeredményért! A felkészülést bárhol és bármikor folytathatja az applikáció több mint 100 kérdésével a vizsga témaköreiben.

Letöltés: iOS

Sounds Right logo

Sounds Right

Az angol nyelv magánhangzóinak, mássalhangzóinak és kettőshangzóinak helyes kiejtéséhez nyújt segítséget a Sounds Right applikáció. Az interaktív app minden egyes hanghoz példaszavakat is lejátszik.

Letöltés: iOS (csak iPad-re)

LearnEnglish Audio and Video ikon

LearnEnglish Audio and Video

Hallgass mindennapi életből vett, autentikus angol nyelvű beszélgetéseket és fejleszd hallás utáni szövegértésed! Minden videohoz letölthető a szöveg átírása és egy-egy szövegértési gyakorlat is.

Letöltés: iOS | Android

LearnEnglish Elementary Podcasts ikon

LearnEnglish Elementary Podcasts

Podcast-sorozatunkban két brit fiatal kalauzolja el hallgatóit szerteágazó brit kulturális témák között. Az adások önmagukban is kiválóan fejlesztik hallás utáni szövegértésünket és bővítik szókincsünket, de a kapcsolódó írásbeli feladatok megoldásával még jobban elmélyíthetjük a tanultakat. Minden adás részét képezi egy interjú, mely során egy nyelvtanár körbejár egy-egy nyelvtani jelenséget.

Letöltés: iOS 

Johnny Grammar’s Word Challenge ikon

Johnny Grammar’s Word Challenge

A Johnny Grammar Word Challenge kvízjátékban nyelvtani szerkezeteket, kifejezéseket és a helyesírást lehet gyakorolni rezidens nyelvészünk, Johnny Grammar segítségével kezdőtől haladó szintig. Játék az óra ellen!

Letöltés: iOS | Android 

LearnEnglish Kids: Videos ikon

LearnEnglish Kids: Videos

Több kedvenc gyerekmese (többek között a Piroska és a farkas története) angol nyelven egy applikációban. A történeteket hangalámondás és feliratozás kíséri, a kapcsolódó szülői útmutatóban pedig hasznos tippeket kapunk, hogy miként használhatjuk mobileszközeinket az otthoni angolozáshoz.

Letöltés: Android (Google Play) | Android (Amazon App Store)