Tanárképzéseink elhivatott vezetői magas szakmaiságot képviselnek, szakirányú végzettségeik és változatos tréneri tapasztalatuk van.

Az általuk vezetett képzésekhez a British Council speciális felkészítést nyújtott számukra. Magyarországon élnek, így alaposan ismerik a magyar oktatási környezet sajátosságait.

Ismerkedjenek meg közülük néhánnyal!

Rachel Appleby

Rachel Appleby

Rachel Appleby szabadúszó tanár és tréner, szakterülete a felnőttoktatás és a szaknyelv oktatása. Tanított az International House-ban, a British Councilban és az ELTE angol nyelvi és angolnyelv-tanári módszertani programjában. Szakmai angol tanfolyamokat vezet, CELTA és LCCI tréner, valamint tananyagokat is ír. Rachel munkájáról a British Council Academic Teaching Excellence tréningjeinek kapcsán rengeteg „excellent!” visszajelzést kapunk.

Chris White

Chris White

Chris a 90-es években költözött Magyarországra, miután megszerezte CELTA bizonyítványát, és azóta sem mozdult el. Jelenleg ő a British Council Nyelviskolájának tanulmányi igazgatója. Nagy tapasztalattal rendelkezik a nyelvi mérés területén is, hiszen megelőzőleg nyelvvizsgázók generációinak nyelvtudását értékelte az egészen kicsiktől a Cambridge English Young Learners vizsgákon az IELTS teszt felnőtt vizsgázóiig. Chris a legújabb IELTS Trainer képzésünk vezetője.