Tanárképzéseink vezetői

Tanárképzéseink elhivatott vezetői magas szakmaiságot képviselnek, szakirányú végzettségeik és változatos tréneri tapasztalatuk van. Az általuk vezetett képzésekhez a British Council speciális felkészítést nyújtott számukra. Magyarországon élnek, így alaposan ismerik a magyar oktatási környezet sajátosságait.

Ismerkedjenek meg velük!

Csíky Anna

Csíky Anna szabadúszó nyelvtanár és tanárképzési szakember. Számos középiskolában és intézményben tanított már; töbek között az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, az International House-ban és a British Councilban. Anna okleveles CELTA- és DELTA-tréner, valamint és e-Moderátor - hagyományos és távoktatásos tanárképzési programokat is vezet. Legfőbb érdeklődési területe az IKT osztálytermi felhasználási lehetőségei, valamint a közoktatásban folyó nyelvi képzés hatékony módszerei.

 

Csíky Anna

Kuti Zsuzsa

Kuti Zsuzsa (MEd) nyelvtanár, tanárképzési és tantervkészítő szakember, tananyagszerző. Szakterülete a korai nyelvtanulás, tanácsadóként számos nyelvi program mögött találhatjuk a nevét. Részt vett a kompetencia-alapú tananyagfejlesztésben és az általános iskolai idegen nyelvi kerettanterv létrehozásában. Gyakran vezet műhelyeket és ad elő konferenciákon. Zsuzsa évek óta a Primary Essentials kurzusunk elismert e-Moderátora.

Zsuzsa Kuti portrait

Rachel Appleby

Rachel Appleby szabadúszó tanár és tréner, szakterülete a felnőttoktatás és a szaknyelv oktatása. Tanított az International House-ban, a British Councilban és az ELTE angol nyelvi és angolnyelv-tanári módszertani programjában. Szakmai angol tanfolyamokat vezet, CELTA és LCCI tréner, valamint tananyagokat is ír. Rachel munkájáról a British Council Academic Teaching Excellence tréningjeinek kapcsán rengeteg "excellent!" visszajelzést kapunk.

Rachel Appleby

Chris White

Chris a 90-es években költözött Magyarországra, miután megszerezte CELTA bizonyítványát, és azóta sem mozdult el. Jelenleg ő a British Council Nyelviskolájának tanulmányi igazgatója. Nagy tapasztalattal rendelkezik a nyelvi mérés területén is, hiszen megelőzőleg nyelvvizsgázók generációinak nyelvtudását értékelte az egészen kicsiktől a Cambridge English Young Learners vizsgákon az IELTS teszt felnőtt vizsgázóiig. Chris a legújabb IELTS Trainer képzésünk vezetője.

Chris White