Utolsó frissítés: 2021. április 9., péntek

Április 16.-án újraindítjuk a vizsgák megtartását a British Councilban. Azokat a jelentkezőket, akiknek a vizsgáját korábban elhalasztottuk, e-mailben értesítjük az új vizsga időpontjukról. Új jelentkezők számára a vizsgaidőpontok április második felében kerülnek meghirdetésre. Köszönjük a megértést és a türelmet.

 

A British Council fontosnak tartja ügyfelei, munkatársai és partnerei biztonságát és egészségét – a jelen járványügyi helyzetben pedig különösen igyekszünk odafigyelni egymásra.

Budapesti irodánk működésében ennek kapcsán a következő változások léptek életbe:

  • A személyes ügyfélszolgálat működését ideiglenesen felfüggesztettük, az ügyfélszolgálati iroda zárva tart, csak akkor fogadunk látogatót, ha időpontra érkezik. Emailben vagy telefonon elérhetőek vagyunk (elérhetőségeink itt találhatók).
  • A személyes angoltanfolyamokat felfüggesztettük,Virtuális tantermünkben hallgatóink folytathatják velünk kurzusukat. Az online órák ugyanannyi órát tartalmaznak, mint a személyes órák. (további információ itt található).
  • A vizsgáink kislétszámú termekben, a higiéniai előírásoknak megfelelően zajlanak (további információ itt található).
  • A kulturális programjaink online zajlanak vagy későbbi időpontra halasztottuk őket (további információ itt található).

Friss információk a tanfolyamokról, vizsgákról a honlapon találhatók.

További információkat az alábbi linkeken találsz: 

GYIK Tanfolyamok

GYIK Vizsgák