Oktatási ügynönök az Egyesült Királyságban.

Kérje brit tanácsadók segítségét az egyetemi felvételihez!

A British Council összegyűjtötte azokat a tapasztalt brit oktatásügyi közvetítőket és tanácsadókat, akik akkor tudnak hasznos segítséget nyújtani, ha Ön vagy gyermeke az Egyesült Királyságban szeretnének tanulni. A közvetítők az alábbiakban nyújtanak segítséget:

  • a megfelelő oktatási intézmény kiválasztása,
  • egyetemi, iskolai szakokra történő jelentkezés az Egyesült Királyságban,
  • tanácsadás a vízummal, szállással, utazással, stb. kapcsolatos kérdésekben.

Kérje magyarországi intézmények segítségét a jelentkezéshez!

Az IEC (International Education for Global Minds) egy nemzetközi oktatásszervező intézet, amely rendelkezik a British Council igazolásával és jelen van Budapesten is. Segítenek a továbbtanulni szándékozóknak a számukra legmegfelelőbb, angol nyelvű képzés kiválasztásában. Támogatást nyújtanak a jelentkezés beadásától egészen a kiköltözésig.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár külföldi Továbbtanulási Információs Szolgáltatást működtet, mely elsősorban az Egyesült Királyságban továbbtanulni kívánó diákok általános tájékozódását segíti a felsőoktatási rendszerről és az egyetemi ösztöndíj-lehetőségekről. A szolgáltatás az érdeklődők kérdéseire e-mailben válaszol, és linkgyűjteményeket állít össze. 

A magyarországi Milestone Intézet középiskolásoknak segít felkészülni brit és más angol nyelvű egyetemek felvételi vizsgájára. Az elmúlt évben közel 300 diákot készítettek fel különböző egyetemekre, akiknek nagyon nagy részük be is került az általuk kiválasztott inézményekbe.

Az egyetemi felvételihez IELTS nyelvvizsgára lesz szüksége, amelyet a British Councilnál tehet le. A vizsgával kapcsolatos információkat megtalálja az IELTS nyelvvizsga oldalán.

Külső linkek