Portrait of Attila Molnar, director of British Council Hungary

Dr. Molnár Attila

igazgató

2019 áprilisában csatlakoztam a British Council Magyarországhoz, ahol igazgatóként a brit-magyar kulturális kapcsolatok és a nemzetközi oktatás területén végzett munkánkat irányítom. Korábban a nemzetközi programok és a külügyek területén dolgoztam. Egyetemi tanulmányaimat nemzetközi kapcsolatokból és politológiából végeztem, majd a Bécsi Egyetemen társadalomtumányokból doktoráltam. Mentorként diákok tucatjait készítettem fel a brit és más országokbeli egyetemeken való sikeres továbbtanulásra.

Krystine Joyce, Director of English

Joyce Krystine

nyelvoktatási vezető

Nyelvoktatási vezetőként én felelek a budapesti nyelvtanfolyamainkért, és szorosan együtt dolgozom prágai és pozsonyi nyelviskoláinkkal is. Eredetileg az Egyesült Királyságból származom, British Council-beli karrierem azonban eljuttatott számos közel-keleti és ázsiai országba. 2016-ban érkeztem Magyarországra, közvetlenül azelőtt pedig portói nyelviskolánkban feleltem az angolnyelv-tanfolyamokért. Nagyon szeretek Budapesten élni és dolgozni, és megismerni Magyarországot.

Kinga Sipos, Examinations Service Manager

Sipos Kinga

vizsgaközpont-vezető

Angol bölcsész szakon diplomáztam 2004-ben az Eötvös Loránd Egyetemen. Ugyanezen év őszén csatlakoztam a British Council Magyarország vizsgacsapatához, ahol előbb IELTS, egyetemi és szakmai vizsgákért feleltem, majd 2019-ben átvettem a vizsgaközpont vezetését. Fő célom lehetőséget biztosítani az angol nyelvtanulóknak, hogy nemzetközileg elismert angol nyelvvizsgáink segítségével megvalósíthassák céljaikat magyarországon és külföldöldön.

Edina Tarjan, Programmes Manager

Tarján Edina

programvezető, oktatás és kultúra

Az oktatási és társadalmi programokért vagyok felelős, valamint azért, hogy a brit művészeti események, hírek minél több emberhez eljussanak. Kultúramenedzsmentet és szociológiát tanultam. Motivál, hogy izgalmas kulturális együttműködésekkel és oktatási lehetőségek biztosításával egy nyitottabb, befogadó társadalomért dolgozunk.

Kertai Gábor

regionális pénzügyi vezető