Álláslehetőségek

A British Council különleges munkalehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni, hogy milyen egy nemzetköz kulturális szervezetnél dolgozni, A hozzánk csatalakozók egy modern gyorsan változó, jelentős nemzetközi hatással bíró intézmény munkatársai lesznek. Az általunk kínált munkalehetőségek kreativitást, kezdeményezőkészséget és nagyfokú rugalmasságot igényelnek egy nagyon támogató és inspiráló környezetben. 

HEAD OF SALES AND CUSTOMER SERVICES

Jelentkezési határidő: 2017. március 12. 

A British Council regionális ügyfélszolgálati és sales vezetőt keres, aki magyarországi, csehországi, szlovákai irodánk munkáját irányítja. 

Részletes ismertető és jelentkezési lap

ANGOLNYELV-TANÁROK

Folyamatos

A British Council budapesti irodája magasan kvalifikált és elhivatott óraadó angolnyelv-tanárokat keres felnőtt- és különösen gyermektanfolyamaihoz (6-17 évesek oktatására). Jelentkezés folyamatosan.

Részletes ismertető és jelentkezési lap

VIZSGAFELÜGYELŐK

Hamarosan

A British Council megfelelő képesítésekkel és tapasztalattal rendelkező vizsgafelügyelőket keres IELTS-csapatába.

 

Irányelveink

Esélyegyenlőség és sokszínűség

Az Egyesült Királyság nemzetközi szervezeteként lehetőségeket és kapcsolatokat teremtünk az oktatás és kultúra területén. Sokféle emberrel dolgozunk és értékként kezeljük partnereink sokszínűségét. Alapértékünk az egyenlő esélyek tisztelete és a sokszínűség értékelése. Mindkettő központi szerepet játszik programjainkban. Hiszünk benne, hogy belső Esélyegyenlőségi Politikánk biztosítja számunkra, hogy munkatársaink felvétele, megtartása és képzése során ne valósulhasson meg diszkrimináció. Bővebben 

Gyermekvédelmi politikánk

A British Council vallja, hogy minden gyermekben lehetőségek rejlenek, és minden gyermek fontos, a világ bármely részén is él. A British Council álláspontja az, hogy minden gyermeknek joga van a védelemhez a bántalmazás bármely formájával szemben, ahogyan azt az UNCRC 19. cikke részletezi. Bővebben