A British Council különleges munkalehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni, hogy milyen egy nemzetközi kulturális szervezetnél dolgozni. A hozzánk csatalakozók egy modern, gyorsan változó, jelentős nemzetközi hatással bíró intézmény munkatársai lesznek. Az általunk kínált munkalehetőségek kreativitást, kezdeményezőkészséget és nagyfokú rugalmasságot igényelnek egy nagyon támogató és inspiráló környezetben. 

You can find information about current vacancies and resources to support your application by clicking on the link below.
https://careers.britishcouncil.org/

TOVÁBBI ÁLLÁSAJÁNLATOK

ANGOLNYELV-TANÁROK

Folyamatos

A British Council budapesti irodája magasan kvalifikált és elhivatott óraadó angolnyelv-tanárokat keres felnőtt- és különösen gyermektanfolyamaihoz (6-17 évesek oktatására). Jelentkezés folyamatosan.

További információk és jelentkezés

Irányelveink

Esélyegyenlőség és sokszínűség

Az Egyesült Királyság nemzetközi szervezeteként lehetőségeket és kapcsolatokat teremtünk az oktatás és kultúra területén. Sokféle emberrel dolgozunk és értékként kezeljük partnereink sokszínűségét. Alapértékünk az egyenlő esélyek tisztelete és a sokszínűség értékelése. Mindkettő központi szerepet játszik programjainkban. Hiszünk benne, hogy belső Esélyegyenlőségi Politikánk biztosítja számunkra, hogy munkatársaink felvétele, megtartása és képzése során ne valósulhasson meg diszkrimináció.

Gyermekvédelmi alapelveink

A British Council vallja, hogy minden gyermekben lehetőségek rejlenek, és minden gyermek fontos, a világ bármely részén is él. A British Council álláspontja az, hogy minden gyermeknek joga van a védelemhez a bántalmazás bármely formájával szemben, ahogyan azt az UNCRC 19. cikke részletezi.