A British Council budapesti irodája magasan kvalifikált és elhivatott óraadó angolnyelv-tanárokat keres felnőtt- és különösen gyermektanfolyamaihoz (6-17 évesek oktatására).

Az angolnyelv-tanárok számára meghirdetett pozíció izgalmas munkalehetőséget és versenyképes óradíjat jelent. Az alkalmazás feltétele, hogy a pályázónak legyen magyarországi munkavállalási engedélye és számlaképes legyen.

A kiválasztás folyamata során a munkaköri leírásban meghatározott szaktudás, végzettség és tapasztalat alapján értékeljük a pályázókat. Nagyon sok pályázat beérkezése esetén további kiválasztási szempont lehet a kiírás szerint elvárt kompetenciák, oktatási készségek, viselkedési formák és szakértelem.

Milyen képesítéssel pályázhat?

Igazolható eredményeket várunk a különféle korosztályok (6-17 évesek és felnőttek) és különféle tanfolyamtípusok (általános angol, üzleti angol, nyelvvizsga-előkészítők) oktatása területén. Követelmény a diploma és TEFL vagy azzal ekvivalens képesítés. A sikeres pályázóktól három referenciát is fogunk kérni, valamint brit vagy magyar erkölcsi bizonyítványt. Amennyiben a sikeres pályázónak két évnél kevesebb oktatási tapasztalata van, óráit rendszeresen látogatjuk és mentori segítséget biztosítunk. A magyar nyelv ismerete előnyt jelent, de nem követelmény.

Miért tanítson a British Councilnál?

  • Karrierépítési lehetőséget biztosítunk egy nemzetközi szakmai szervezetben.
  • A British Councilban kiemelten fontos az Ön szakmai fejlődése.
  • Versenyképes jövedelmet kínálunk.

Hogyan jelentkezhet?

A jelentkezéshez önéletrajzot nem fogadunk el.

Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot az elérhetőségeivel és három referencia megjelölésével (akik közül az egyik a legutóbbi alkalmazója legyen) küldje el az information@britishcouncil.hu e-mail címre.