A szervezeti ügyekért felelős csapat feladata a magyarországi iroda belső működése és projektjei, valamint a kommunikáció és közkapcsolatok területeit öleli fel. Vezetője a British Council Magyarország igazgatója.

Portrait of Attila Molnar, director of British Council Hungary

Dr. Molnár Attila

igazgató

2019 áprilisában csatlakoztam a British Council Magyarországhoz, ahol igazgatóként a brit-magyar kulturális kapcsolatok és az oktatás területén végzett munkánkat irányítom. Korábban a külügyek, valamint a projekttervezés és -értékelés területén dolgoztam. Tanulmányaimat nemzetközi kapcsolatokból és politológiából végeztem, és a Bécsi Egyetemen doktoráltam. Mentorként diákok tucatjait készítettem fel a brit és más országokbeli egyetemeken való sikeres továbbtanulásra.

Edina Tarjan, Programmes Manager

Tarján Edina

programvezető, oktatás és kultúra

Az oktatási és társadalmi programokért vagyok felelős, valamint azért, hogy a brit művészeti események, hírek minél több emberhez eljussanak. Kultúramenedzsmentet és szociológiát tanultam. Motivál, hogy izgalmas kulturális együttműködésekkel és oktatási lehetőségek biztosításával egy nyitottabb, befogadó társadalomért dolgozunk.

Naim Sara

Marketing és kommunikációs koordinátor