Örömmel hirdetjük meg a British Council Hungary izgalmas versenyét, amelyet kizárólag a 7-17 éves diákjaink számára szervezünk.

A kreativitás ösztönzése a célunk, és hiszünk a művészi kifejezés erejében. Tehát, kedves diákok, engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Ragadjatok ecsetet vagy ceruzát, és mutassátok meg nekünk hogy mit szerettek a legjobban a télben, vagy mit juttat eszetekbe ez az évszak. Lepjetek meg minket kreativitásotokkal, a színek és vonalak varázslatával. Izgatottan várjuk gyönyörű műveiteket!

Figyelem minden tehetséges művésznek! Ahhoz, hogy csatlakozhassatok az izgalmakhoz, a British Council Hungary jelenlegi diákjának kell lennetek, akik Primary Plus vagy Secondary Plus kurzuson vesznek részt. Alkotásaitok beküldési határideje 2024. február 3-a. A verseny 2024. január 20-tól kezdődik, az műveiteket ekkortól tudjátok leadni az órán tanárotoknak, vagy el is küldhetitek az arról készült fotót a helga.metercsik@britishcouncil.org e-mail címre .

A hivatalos részvételhez feltétlenül be kell küldeni a kitöltött "Jelentkezési lapot", amely a Versenyszabályzat mellékletét képezi. Mindkét elengedhetetlen dokumentum elérhető az oldal alján. Kedves Szülők, szánjanak rá egy kis időt, hogy elolvassák és megértsék a benne található részleteket.

Mi már alig várjuk, hogy lássuk, milyen hihetetlen képességek mutatkoznak meg diákjainkban ezen a versenyen!

A zsűrizést egy speciális bizottság végzi, és 2024. február 7-ig hozzák nyilvánosságra a verseny eredményét. A nyertes művészeket olyan csábító nyereményekkel jutalmazzuk, mint például 15%-os kedvezmény a British Council Hungary által szervezett egyhetes nyári kurzusra, valamint könyvesbolti utalvány és menő hátizsákok.

Felhívás minden kreatív léleknek a Primary Plus és Secondary Plus kurzusainkról! Ez a verseny egy remek lehetőség a hozzátok hasonló bimbózó művészek számára, hogy megmutassátok tudásotokat, és elnyerjetek különleges nyereményeket. Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget!