A brit egyetemi felvételik itthonról is elérhetők

Sokan szeretnének brit egyetemi képesítést szerezni, de nem áll mindenkinek módjában kiutazni az Egyesült Királyságba a felvételi vizsga megírására. 

Nekik kínál egyedülálló lehetőséget a British Council - segítünk regisztrálni és megírni a felvételi vizsgát anélkül, hogy ki kellene utazni az országból..

Munkatársaink mindent megtesznek a vizsgafolyamat gyors és zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, a jelentkezéstől a vizsga megszervezéséig.

A vizsgázáshoz biztosítjuk a megfelelő helyszínt és a vizsgabiztost, és természetesen végig felügyeljük a vizsgafolyamatot, hogy minden megfeleljen a vizsgabizottság elvárásainak. A jelentkezőnek mindössze két dolgot kell tennie: felkészülni a vizsgára, és időben megjelenni a vizsga helyszínén. 

Az alábbi felvételi vizsgákat tehetik le nálunk, melyekhez jelentkezési lapot a lap alján találnak.

UGAA

STEP

CAT

ELAT

HAT

MAT

MLAT

OLAT

PAT

TMUA

TSA

University of Cambridge pre-interview assessments

Kérjük, írjanak nekünk, ha nem találták meg a listában a keresett vizsgát.

 

Figyelmeztetés

A British Council és a vizsgabizottság minden szükséges lépést megtesz a vizsga megfelelő lebonyolítása érdekében Ugyanakkor tájékoztatjuk, hogy a tőlünk kívülálló okok miatt bekövetkező esetleges zavarokért nem tudunk felelősséget vállalni. Amennyiben a vizsga vagy az eredmények kiértékelése valamilyen nem várt ok miatt  megakad, késlekedik, vagy esetleg elmarad, mi mindent megteszünk a normál vizsgafolyamat mielőbbi visszaállításáért, de a British Council felelőssége csak a regisztrációs díj megtérítésére vagy a vizsgaidőpont újraszervezésére korlátozódik. 

Hogy jelentkezhetek a vizsgára?

LSE UGAA Az egyetemtől kapott Entry Formot az adminisztrációs díj* befizetésének bizonylatát (print screen is elég) küldjék el az ügyfélszolgálatunkra  jelentkezési határidő előtt. Jelentkezéseket a 2018 március 6-i vizsgára 2018. február 9 du. 12:00-ig tudunk elfogadni. 
STEP 1-2-3 Töltsék le a jelentkezési lapot az oldal alján található linkről, és a jelentkezési határidőn belül küldjék el elektronikusan az ügyfélszolgálatunkra
Admissions Tests (BMAT, HAT, stb) Töltsék le a jelentkezési lapot az oldal alján található linkről, és a jelentkezési határidőn belül küldjék el elektronikusan az ügyfélszolgálatunkra

Mennyibe kerül a vizsga?

Az alábbi vizsgadíjak 2018.05.15. és 2019.03.31. között érvényesek.

A British Council díjai nem tartalmazzák a brit vizsgabizottságok díját (board fee), ezekről kérjük érdeklődjenek az adott intézménynél. 

Vizsga hossza

Vizsgadíj

2 órás vagy ennél rövidebb írásbeli vizsga 29 000 Ft    
2 óránál hosszabb írásbeli vizsga 47 000 Ft

A vizsgadíjat banki átutalással forintban kell a bankszámlánkra utalni.

Számlázás

Sajnos nem tudunk számlát kiállítani a befizetés után. Amennyiben számlát szeretne igényelni, legyen szíves még a befizetés előtt jelezni ezt nekünk

Banki adatok

BANSZÁMLA SZÁMA

Citibank Zrt. 10800007-77237006-00000000
Számlatulajdonos: British Council Hungary
Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

FONTOS! Kérjük, mindenképpen írja be a megjegyzés rovatba az Ön nevét, a vizsga hónapját és a vizsga nevét pl. Péterfi Erika, március, UGAA

KÜLFÖLDRŐL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A KÖVETKEZŐ ADATOKRA LESZ SZÜKSÉGE:

Citibank Zrt címe.:1051 Budapest, Szabadság tér 7.,
IBAN kód: HU46 1080 0007 7723 7006 0000 0000,
SWIFT kód: CITIHUHX

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha nem kap visszaigazoló e-mailt (ez Freemail-es vagy Citromail-es e-mail esetén előfordulhat).

 

FONTOS: Ügyfélszolgálatunkon készpénzes fizetésre nincs lehetőség. 

Készpénzes befizetés csak az alábbi Citibank fiókban lehetséges: 1133 Budapest, Váci út 80. (Promenade Gardens Irodaház, Dózsa György út metrómegálló)

Vizsgalemondás

100% visszatérítés

Ha 5 munkanappal a vizsga előtt dönt úgy, hogy nem szeretne vizsgázni, a teljes vizsgadíjat visszatérítjük. Kérjük, küldje a vizsgalemondó emailjét az information@britishcouncil.hu címre.

 

75% visszatérítés

Amennyiben kevesebb mint 5 munkanappal a vizsga előtt mondja le a vizsgát, az alábbi esetekben jogosult a 75%-os visszatérítésre:

  • súlyos betegség (pl. kórházi kezelés)
  • közeli családtag halála
  • súlyos baleset/trauma (pl. közúti baleset)
  • közsorkatonai szolgálat

Kérjük, legkésőbb a vizsgát követő 5. munkanapig küldje el a vizsgalemondó levelét a megfelelő igazolással az information@britishcouncil.hu címre. Nem jogosult visszatérítésre, ha:

  • a lemondás oka eltér a fentebb felsoroltaktól
  • a kérelem mellé nem csatolták a megfelelő igazolást
  • a kérelmet a vizsgát követő 5 munkanapon túl kaptuk meg

Eredmény

A vizsgaeredményekre vonatkozó információkért forduljon az egyetemhez.