Utolsó frissítés: 2022 szeptember 23.

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk e-mailben, telefonon, vagy küldjön online üzenetet. Az elérhetőséget itt találja.

Tájékoztatni szeretnénk, hogy személyes ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 10.00 -12.00 és 13.00 - 17.00 között áll rendelkezésükre.

Hogyan zajlanak a felnőtteknek és gyerekeknek szóló angoltanfolyamok?

A felnőtteknek és gyerekeknek szóló angol tanfolyamainkat jelenleg személyesen tartjuk oktatóközpontjainkban.

Milyen biztonsági intézkedések vannak érvényben tantermeinkben és az oktatási helyszíneinken?

Az önök egészsége kiemelten fontos számunkra, így az alábbi intézkedéseket vezettük be, a kormány irányelveit követve, hogy biztosítsuk, az oktatási központ a lehető legbiztonságosabb a diákok és munkatársaink számára:

  • Kézfertőtlenítő készülékeink rendelkezésükre állnak az épület be- és kijáratánál és az oktatási központban is, a recepciónál és minden tantermünkben (érdemes hozni saját kézfertőtlenítőt osztálytermi használatra).
  • Testhőmérséklet-mérésre és kézfertőtlenítésre a Rákóczi Gimnáziumban is van lehetőség.
  • A szünetek idejét időben eltolhatjuk a csoportok között, hogy minimalizáljuk a csoportok és a tanulók közötti kontaktust.
  • Az osztálytermeket minden óra megkezdése előtt takarítjuk.
  • A WC-ket és a gyakran megérintett felületeket rendszeresen fertőtlenítjük.
  • Tanulóinkat megkérjük, hogy tartsák be a vonatkozó szociális távolságtartási szabályokat.
  • A gyermekeket arra biztatjuk, hogy érkezéskor és a szünetekben is mossanak kezet szappanos vízzel.
  • A gyermekeket megérkezéskor, az órák és a szünetek alatt is folyamatosan emlékeztetjük, hogy a vonatkozó szociális távolságtartás szabályait tartsák be.

További részletek az egészség és biztonság oldalunkon találhatók.

Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamokra?

A British Council tanfolyamokra való jelentkezés még soha nem volt ilyen egyszerű. A következő linkeken tudja megtekinteni a jelentkezés menetét lépésről lépésre:

Jelentkezés tanfolyamainkra - felnőtteknek (18+)

Jelentkezés tanfolyamainkra – Primary Plus (7-10 éveseknek)

Jelentkezés tanfolyamainkra - Secondary Plus (11-17 éveseknek)

Mi történik, ha a tantermi tanítást megint felfüggesztik?

Világszerte működő nyelvi központjaink tapasztalataira támaszkodva olyan virtuális tantermi élményt kínálunk, amely már korábban is hatékonynak bizonyult.

A felnőtteknek szóló virtuális órák ugyanolyanok, mint bármely más tantermi óra a British Councilban. Valós időben gyakorolhatja a beszédet és az írást a tanár és csoporttársai segítségével, pármunka és csoportos munka keretein belül. Természetesen, mint bármely más órán, itt is fejlesztheti a hallgatási és olvasási készségeit, és bővítheti szókincsét. A különbség mindössze annyi, hogy mindez a Zoom segítségével történik, ami egy felhasználóbarát online vidókonferencia alkalmazás.

A gyermekek számára tervezett virtuális órák, ahogyan a hagyományos tantermi órák is, a nyelvi készségek fejlesztésére szolgálnak, és ugyanolyan haladást biztosítanak. A virtuális tantermekben zajló munka is a tanárral folytatott élő órákat és az önállóan, online, egy speciálisan erre a célra létrehozott platformon, a Learning Hub-on, az órák előtt és után elvégzett feladatokat jelenti.  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a gyermekek biztonságos és támogató környezetben tanulhassanak, így a Learning Hub platform számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek célja a gyermekek online biztonságának biztosítása.