Értesüljön a British Council újdonságairól hírleveleinkből, melyekben hírt adunk legfrissebb brit vonatkozású kulturális eseményeinkről, nyelvtanfolyamainkról, nyelvvizsgáinkról, valamint egyéb érdekességekről.

Kérjük, adja meg adatait az alábbi mezőkben, amennyiben fel kíván iratkozni hírlevél szolgáltatásunkra. A csillaggal jelölt mezők kötelezőek.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található leiratkozás gombbal. Személyes adatait az Ön beleegyeése alapján kezeljük.

Adatvédelem

A British Council betartja az Egyesült Királyság és más országok adatvédelmi szabályait, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott sztenderdeknek.

Tájékoztatjuk, hogy Önnek joga van másolatot kérni azokról az információkról, amiket Önről tárolunk, valamint jogában áll kérvényezni a hibás adatok módosítását. Amennyiben kétségek merülnek fel Önben afelől, ahogyan felhasználtuk adatait, Önnek joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságnál. 

Részletes információért, kérjük, látogassa meg weboldalunk adatvédelmi szekcióját, vagy lépjen kapcsolatba a British Council helyi irodájával. Adatait az adatgyűjtéstől számított 7 évig őrizzük.