Az Alnwick Castle Lion Arch bejárata a Bowburn Parkból, Northumberland, Anglia. ©

VisitBritain

Angol nyelvtanfolyamok mindenki számára

Kiváló hírű és minőségű oktatásának, gazdag kulturális örökségének és sokszínűségének, virágzó városainak és gyönyörű vidékének köszönhetően az Egyesült Királyság tökéletes hely az angol nyelvtanuláshoz.

A tanfolyamok széles köre bármely tudásszint esetén és minden korosztály számára megfelelő képzést nyújt: 

  • nyári tanfolyam nyaralással az egész család számára,
  • intenzív kurzusok egy választott hivatás támogatására,
  • egyéves általános angol nyelvi kurzusok, ahol elmerülhet az angol kultúrában.

Találja meg az Önnek megfelelő tanfolyamot!

Az alábbi weboldalak segítségével kereshet tanfolyamot:

English UK course finder – az English UK az Egyesült Királyságban működő, akkreditált angol nyelvi központok nemzeti szövetsége. A tanfolyamkereső a tagintézményekről és kurzusaikról nyújt tájékoztatást.

English in Britain course finder – az English in Britain egy díjnyertes szolgáltatás, amely az Angliában, Skóciában és Wales-ben működő, akkreditált angol nyelvtanfolyamokat nyújtó szolgáltatókhoz irányítja a hallgatókat és az ügynökségeket. A tanfolyamkereső az előfizetéssel rendelkező szervezetekről és kurzusaikról nyújt tájékoztatást.

Válasszon magabiztosan angol nyelvtanfolyamot!

A British Council akkreditációs rendszere garantálja, hogy Ön a legjobb minőségű és a legmagasabb értékek mentén nyújtott angol nyelvtanfolyamot kapja az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyság akkreditált központjainak listája mellett, a legfrissebb felülvizsgálati jelentéseket és a helyszíni ellenőrzéseket is közzétesszük.