British Council partneri együttműködések

A British Council partnereivel együttműködésben világszerte emberek millióinak az életét befolyásolja pozitívan az oktatás, az angol nyelv és kultúra területén. Magyarországon már több mint 50 éve vagyunk jelen.

A British Council nemzetközileg elismert intézmény. Partnereink között nagyon sokféle szervezet található. Ezek szintén részesei annak a nemzetközi hálózatnak, amely mindannyiunkat segít céljaink elérésében. Üzleti partnereink esetében nagyon jól megértjük marketing stratégiájukat és társadalmi felelősségvállalásukat. Hasonlóan jól ismerjük a közszféra és a harmadik szektor oktatási és művészeti törekvéseit és célkitűzéseit.

Magyarországon a partneri együttműködések mindig is kiemelt fontosságúak voltak és központi szerepet játszottak abban, amit csináltunk. Partnereink között vannak iskolák, egyetemek, kormányzati szervek, civil szervezetek, önkormányzatok, kulturális intézmények és vállalkozások.

Példaként említhetjük a nagyobb konferenciák szervezését - olyan témákban mint a többnyelvűség, innovatív angol nyelvoktatás vagy a kultúra és üzleti szektor kapcsolata - ahol magyar és nemzetközi szervezetekkel is együttműködtünk.

Tevékenységünk középpontjában az angol nyelv tanulása és oktatása áll. Az a célunk, hogy Magyarországon minden szakember magas színvonalon tudjon angolul és ne jelentsen számára problémát, ha a világ más részein dolgozó szakemberekkel kell kommunikálnia és együttműködnie. Ha az Ön szervezete is hasonló céllal tevékenykedik és szívesen együttműködne a British Council budapesti irodájával, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ebben a részben