Kedves Látogató!

Köszöntöm honlapunkon!

A British Council 1963 óta van jelen Magyarországon mint az Egyesült Királyság kulturális és oktatási intézménye. Azóta, ahogy a világ is, mi is sokat alakultunk, küldetésünk lényege azonban máig változatlan: a két ország közötti kulturális kapcsolatok erősítésén dolgozunk.

Munkánkban központi szerepet játszik az angol nyelv, valamint az általa képviselt kultúra és tudás. Nyelvoktatásunk és nyelvvizsgáink világszerte elismertek; az oktatás, a tudomány és innováció, valamint a kreatív és társadalmi vállalkozás területén pedig széles körben alakítjuk és alkalmazzuk a nemzetközi jó gyakorlatokat.

Számomra az angol nyelv személyesen is nagyon fontos. Három éves voltam, amikor családommal Írországba költöztünk, ahol négy évet éltünk ezután. A British Councillal először a 2000-es évek elején találkoztam, egy Cambridge-nyelvvizsga keretében. Tanulmányaimat nemzetközi kapcsolatokból végeztem, majd évekig dolgoztam a külügyek és a nemzetközi fejlesztés területén. 2019 áprilisában csatlakoztam a British Councilhoz mint magyarországi igazgató.

Amennyiben az angol nyelv hozta hozzánk – ahogy annak idején engem – honlapunkon rengeteg információt talál tanfolyamainkról és vizsgáinkról egyaránt, sőt, regisztrációját is elindíthatja. Ha arra a munkára kíváncsi, amit az oktatás és tudomány nemzetköziesítése, a tanárképzés, a közösségek fejlesztése vagy a társadalmi egyenlőség és sokszínűség területén végzünk, hadd ajánljam figyelmébe projektjeinkről szóló oldalainkat! Ha pedig több információt szeretne, vagy megosztanivalója van, küldjön nekünk emailt, vagy lépjen velünk kapcsolatba közösségi csatornáink valamelyikén!

Bízom benne, hogy oldalunkat hasznos kiindulópontnak találja!

Molnár Attila

igazgató