A Magyarország Kormánya által a mai napon (március 4. csütörtök) bejelentett szigorítások nem érintik a március 5-én és 6-án megrendezésre kerülő vizsgákat. A március 8. és 22. közötti periódusra vonatkozó információkat a hivatalos részletszabályok kihirdetését és elemzését követően fogjuk közzétenni. Minden érintett vizsgázóval fel fogjuk venni a kapcsolatot közvetlenül emailben, kérjük addig ne telefonálj vagy írj ezzel kapcsolatban. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

 

A Cambridge Assessment English nyelvvizsga-bizonyítványait világszerte számos ország egyetemei, oktatási intézetei és munkaadói elfogadják.

 A Cambridge Assessment English egynyelvű angol vizsgák valódi nyelvtudást mérnek és sokkal többet nyújtanak, mint pusztán egy nyelvvizsga-bizonyítványt: a vizsgákra való felkészülés segít vizsgázóinknak lépésről-lépésre tanulni és fejleszteni beszéd- és íráskészségüket valamint írott és hallott szövegértésüket. A folyamat nem csak a nyelvtanulásról szól, hanem az angol nyelv valódi életben történő használatához szükséges magabiztosság megszerzéséről – illetve ennek bizonyításáról.  

Cambridge Assessment English vizsgafelkészítő oldala

A hivatalos Cambridge Assessment English weboldalon részletes információk találhatóak a vizsga formátumáról, valamint hasznos felkészítő anyagok is elérhetőek, többek között példa feladatsorok és hanganyagok.