Figyelmeztetés: Tájékoztatjuk a csalárd weboldalakról, amelyek úgy tesznek, mintha a British Council IELTS regisztrációs oldalai lennének. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmilyen formában nem kapcsolódnak hozzánk. Nem vagyunk felelősek ezeken a webhelyeken elérhető tartalomért.

Annak érdekében, hogy az adatai biztonságban legyenek, kérjük, csak a weboldalunkon vagy a TakeIELTS weboldalán található regisztrációs linkre kattintva foglalja le a tesztet.

Mielőtt megadná személyes adatait, kérjük, ellenőrizze, hogy a biztonságos online regisztrációs rendszert használja. Ehhez meg kell győződnie arról, hogy a weboldal címe "https: //" -vel kezdõdik. Ezen kívül a csalóhelyek helytelen írásmódot használhatnak a weboldal címében, ezért ellenőrizze, hogy a "British Council" helyesen lett-e írva.

Ha nem biztos benne, használja ezt a linket az IELTS teszt lefoglalásához.

 

Az IELTS (International English Language Testing System)  a világ legnépszerűbb angol nyelvű tesztje. Több mint 2 millió IELTS vizsgázó teszi le az IELTS tesztet évente.

Az IELTS angol nyelvvizsga ajtókat nyit - segít a világon bárhol élni, tanulni és dolgozni. Világszerte140 országban több mint 9000 szervezet fogadja el az IELTS vizsgát, beleértve kormányzati, tudományos és munkáltatói szervezeteket is.

Az IELTS az egyetlen olyan angol nyelvű vizsga, amelyet bevándorlás céljából minden ország elfogad.

Ha letelepedés vagy bevándorlás céljából vízumra van szüksége az Egyesült Királyságba, az IELTS rajta van a jóváhagyott Megbizható Angol Nyelvi Teszt listán. Bővebb információt az “IELTS az Egyesült Királyságban vízum és bevándorlás céljából” oldalunkon talál.

Új vizsgahelyet nyitottunk Szegeden!

Jelentkezzen most.

A British Council az IELTS büszke tulajdonosa.

További felkészítést segítő tanácsért látogasson el a TakeIELTS honlapra. Vizsgával kapcsolatos részleteket az IELTS.org oldalon talál.

Ebben a részben