Az IELTS – International English Language Testing System, azaz nemzetközi angol nyelvi tesztrendszer – a világ legnépszerűbb angol nyelvi tesztje. A nyelvi felmérések terén a világ vezető szakértői fejlesztették és értékelik minden angol nyelvi készséged – olvasás, írás, hallás utáni szövegértés és beszédkészség.

A teszt azt tükrözi, hogyan használod az angol nyelvet, ha angol nyelvi környezetben szeretnél tanulni, dolgozni és élni. A tesztet a világon bárhol, bármelyik hivatalos vizsgaközpontunkban leteheted.

Tanulj, dolgozz és élj külföldön

Az IELTS nyelvi tesztet több mint 10 000 szervezet fogadja el, több mint 140 országban. Ezek közé a szervezetek közé tartoznak kormányok, oktatási intézmények és munkáltatók – ezekből csak az USA-ban 3 000 található.

Juss el oda, ahová szeretnél

A legtöbb országban, ahol az angol a fő nyelv, igazolnod kell az angol nyelvtudásodat, hogy munkát szerezhess vagy egyetemi képzésben vehess részt.

Bizonyíts magadnak otthon

Ha az IELTS teszttel igazolod angol nyelvtudásod, segítségedre lehet egy sokkal jobb állás megszerzésében vagy az előléptetésben Magyarországon. 

Kivándorlást fontolgatsz?

Az IELTS teszteredményeid segítenek abban, hogy megfelelj a bevándorlási követelményeknek. Az összes bevándorlási hatóság, amelyik angol nyelvvizsgát követel, elfogadja az IELTS-t.

Válaszd ki, melyik IELTS út a megfelelő számodra

A teszt előjegyzésétől kezdve egészen a vizsgaeredmények megszerzéséig kiválaszthatod a számodra megfelelő IELTS utat.