IELTS recognition

Az IELTS – International English Language Testing System – a világ legnépszerűbb angol nyelvi tesztje. A nyelvi felmérések terén világvezető szakértők fejlesztették, a teszt minden angol nyelvi készséget értékel – olvasás, írás, hallás utáni szövegértés és beszédkészség.

A teszt azt mutatja meg, hogyan használnád az angol nyelvet, ha angol nyelvi környezetben tanulnál, dolgoznál és élnél. A tesztet a világon bárhol, bármelyik hivatalos vizsgaközpontunkban leteheted.

Tanulj, dolgozz és élj külföldön

Az IELTS nyelvi tesztet több mint 12 000 szervezet fogadja el, több mint 140 országban. Az elfogadó szervezetek között kormányzati szervek, oktatási intézmények és munkáltatók is megtalálhatóak – ezekből csak az USA-ban 3 000 van.

Érd el a céljaidat

A legtöbb országban, ahol az angol a fő nyelv, igazolnod kell az angol nyelvtudásodat, hogy munkát szerezhess vagy egyetemi képzésben vehess részt.

Mérettesd meg magad otthon

Ha az IELTS teszttel igazolod angol nyelvtudásod, Magyarországon is hozzásegíthet egy jobb állás vagy előléptetés megszerzéséhez. 

Kivándorlást fontolgatsz?

Az IELTS teszteredményeid hozzásegítenek ahhoz, hogy megfelelj a bevándorlási követelményeknek. Az összes bevándorlási hatóság, amelyik angol nyelvvizsgát követel, elfogadja az IELTS-et.

Válaszd ki, melyik IELTS út a megfelelő számodra

A teszt előjegyzésétől kezdve egészen a vizsgaeredmények megszerzéséig kiválaszthatod a számodra megfelelő IELTS utat.