Több mint 80 éve dolgozunk együtt vállalkozásokkal, kormányokkal és oktatási intézményekkel, gyakorlatias és vonzó képzéseket és értékeléseket nyújtva számukra.

Képzéseink segítségével támogatjuk a szervezeteket a sikerhez vezető útjukon.

Együtt dolgozunk a világ számos vezető szervezetével, angol nyelvtanfolyamokat, kommunikációs készségfejlesztő programokat, értékeléseket állítunk össze és kínálunk a számukra. Személyre szabható programjainkat képzett szakemberek tartják személyesen vagy online.

Kurzusaink között mindenki talál a saját igényeinek megfelelőt, legyen szó különböző munkakörökben és karrierjük különböző szakaszaiban lévő szakemberekről, diákokról, frissdiplomásokról, oktatókról vagy felsővezetőkről.

Együttműködünk a szervezetekkel, hogy megértsük céljaikat, feltárjuk a készségbeli hiányosságokat, és hogy olyan tanulási programot tudjunk összeállítani, amely megfelel a résztvevők időbeosztásának, a szervezetek költségvetésének és beszerzési folyamatainak.

Alakítsa ki személyre szabott programját

1. lépés – Konzultáció: Tárjuk fel közösen a hiányzó készségeket, határozzuk meg a szervezet tanulási céljait. A konzultáció angol nyelven folyik, vagy más, preferált nyelven, ha van rá lehetőség.

2. lépés – Tervezés: Személyes igényekre szabott tanulási programokat dolgozunk ki az alkalmazottak számára, a képzések relevánsak és élményközpontúak.

3. lépés – Megvalósítás: Tapasztalt oktatóink akkor és úgy tartják meg a kurzusokat, amikor és ahogyan azt a szervezetek igénylik (személyesen, online vagy ezek kombinációjában).

4. lépés – Értékelés: Értékeléseink, elemzéseink és beszámolóink segítségével a szervezetek nyomon követhetik az alkalmazottak fejlődését, beszámolók készíthetők a képzés hatásáról és megtérüléséről.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra

A világon több mint 80 millióan tanulnak velünk, csatlakozzanak hozzájuk, gyakorlati eredményeket és viselkedésbeli változásokat fognak megtapasztalni a munkahelyen. Egyénre szabott kurzusaink a következőket tartalmazzák:

  • személyes, online és kombinált képzések
  • releváns munkahelyi és konkrét készségekre összpontosító képzések
  • a képzés hatásának és megtérülésének nyomon követését segítő eszközök

Képzések:

Kommunikációs készségfejlesztés: Tanfolyamaink a szóbeli és az írásbeli kommunikációs készségek fejlesztésére összpontosítanak. A szervezetekkel együttműködve olyan célirányos tanulási programot állítunk össze, amely megfelel a szervezet igényeinek és növeli annak hatékonyságát.

Online angol: Bármilyen nyelvi szintű tanuló választhat az önálló tanulással kombinált élő online órákból, amelyek a világon mindenhol, a hét minden napján, éjjel-nappal elérhetőek.

Angol nyelvű programok személyes jelenléttel: Erősítse csapata önbizalmát és fejlessze képességeit egy személyre szabott és élményközpontú tanfolyammal. A tanfolyamot tarthatjuk a mi képzési központjainkban, az Önök irodájában vagy egy választott helyszínen, az Önöknek megfelelő időpontban. Önökkel együttműködve felmérjük alkalmazottak angol nyelvtudását, és számukra megfelelő tanulási útvonalat alakítunk ki.

További információk (angol nyelven) az angol nyelvű és kommunikációs készségfejlesztő tanfolyamainkról.

Tesztelés és értékelések

Technológia-alapú, számítógépes nyelvi tesztek és felmérések révén segítjük az ügyfeleinket, hogy megfelelő képességű munkaerőt tudjanak toborozni és őket megtartani, támogatjuk a diákokat, hogy felvételt nyerjenek különböző nemzetközi intézményekbe, és támogatjuk a vállalkozásokat képzési döntéseik megalapozásában és hatásuk mérésében.

Tudjon meg többet a tesztelésekről és az értékelésekről (angol nyelven).