Több mint 80 éve dolgozunk együtt vállalkozásokkal, kormányokkal és oktatási intézményekkel, gyakorlatias és vonzó képzéseket és értékeléseket nyújtva számukra.

 

Képzéseink segítségével támogatjuk a szervezeteket a sikerhez vezető útjukon

Együtt dolgozunk a világ számos vezető szervezetével, angol nyelvtanfolyamokat, kommunikációs készségfejlesztő programokat, értékeléseket állítunk össze és kínálunk a számukra. Személyre szabható programjainkat képzett szakemberek tartják személyesen vagy online.

Kurzusaink között mindenki talál a saját igényeinek megfelelőt, legyen szó különböző munkakörökben és karrierjük különböző szakaszaiban lévő szakemberekről, diákokról, frissdiplomásokról, oktatókról vagy felsővezetőkről.

Együttműködünk a szervezetekkel, hogy megértsük céljaikat, feltárjuk a készségbeli hiányosságokat, és hogy olyan tanulási programot tudjunk összeállítani, amely megfelel a résztvevők időbeosztásának, a szervezetek költségvetésének és beszerzési folyamatainak

Garantáljuk a sikert, mert egy 4 lépésből álló folyamat során segítjük a HR, az oktatási és a gazdasági vezetőket a tanfolyamok megtervezésében és lebonyolításában.

Corporate English Solutions, image

Alakítsa ki személyre szabott programját

1. lépés - Konzultáció: Feltárjuk a hiányzó készségeket, meghatározzuk a szervezet tanulási céljait. 

2. lépés - Tervezés: Személyes igényekre szabott tanulási programokat dolgozunk ki az alkalmazottak számára, a képzések relevánsak és élményközpontúak.

3. lépés - Megvalósítás: Tapasztalt oktatóink bevonják csapatait, releváns, átadható készségeket fejlesztenek, hogy biztosítsák alkalmazottai fejlődését.

4. lépés - Értékelés: Értékeléseink, elemzéseink és beszámolóink segítségével a szervezetek nyomon követhetik az alkalmazottak fejlődését, beszámolót készítünk a képzés hatásáról és megtérüléséről.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Általános angol nyelvi és szakmai kommunikációs készségeket fejlesztő tanfolyamok

A világon több mint 80 millióan tanulnak velünk, csatlakozzanak hozzájuk! Gyakorlati eredményeket és viselkedésbeli változásokat fognak megtapasztalni a munkahelyen. Egyénre szabott kurzusaink a következőket tartalmazzák:

  • rugalmas jelenléti, online és vegyes oktatás
  • célzott, releváns munkahelyi készségfejlesztés
  • a képzés hatékonyságát és megtérülésének nyomon követését segítő eszközök.

Ajánlataink:

Szakmai kommunikációs készségek fejlesztése: Elkötelezettség megerősítése, hatékonyság és teljesítmények növelése a fejlettebb szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek révén. Minden modul egy-egy pontosan meghatározott kommunikációs kompetenciát fejleszt, s ezek összehangolhatók a szervezeti képességekkel kapcsolatos keretrendszerekkel.

Angol nyelvi készségek fejlesztése: A munkatársak képesek lesznek magabiztosabban és hatékonyabban kommunikálni munkahelyi környezetben és mindennapi helyzetekben. Önálló tanulás és oktató által vezetett foglalkozások a maximális fejlődés érdekében.

Értékelési módszerek: Világszerte elismert vizsgák, értékelési módszerek és bizonyítványok, amelyek standardokat határoznak meg a teljesítményértékeléshez, a fejlődés nyomon követéséhez és az elért eredmények kiemeléséhez.

Online képzési csomag

Teljeskörű megoldás az angol nyelvi és a szakmai kommunikációs készségek fejlesztésére. Az útmutató táblázatok és a célzott visszajelzések segítenek a képzés hatásáról és a befektetés megtérüléséről beszámolni. A tanfolyamokat az igényeknek megfelelően állítjuk össze:

Önálló tanulás: Kényelmesen végezhető, teljesíthető és megfizethető irányított tanulás az általános és a munkahelyen szükséges angol nyelvtudás fejlesztésére, ott és akkor, ahol és amikor a diákoknak megfelel. 

Munkahelyi angol nyelvtanfolyam: Mérhető, költséghatékony vegyes tanulási forma, amelyben a rugalmas önálló tanulást kombináljuk az oktató által vezetett foglalkozások interaktivitásával és visszajelzéseivel.

Általános angol nyelvtanfolyam: Szórakoztató, interaktív, oktató által vezetett munkahelyi és általános angol programok, kiváló minőségű, tanulást segítő online gyakorlatokkal és értékelésekkel.

Szakmai kommunikációs készségek fejlesztése: Célirányos, hatékony, munkahelyen szükséges szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek fejlesztése.

IELTS Coach: Vizsgaelőkészítő angol nyelvtanfolyam és készségfejlesztő tréning, ahol a munkatársakat és a diákokat a vizsga társalkotóiként az IELTS-vizsgához szükséges pontszám megszerzésére készítjük fel.

További információk az online tanfolyamokról.

Értékelés és bizonyítvány

Mindezekkel segítjük a tehetséges emberek toborzását, készségek értékelését és a fejlődés mérését, továbbá támogatjuk a diákokat abban, hogy felvételt nyerjenek különböző külföldi intézményekbe.

További információk a vizsgákról és az értékelési módszerekről.