Budapest at night ©

Huffingtonpost.co.uk

A British Council kapcsolatokat, valamint egymás iránti kölcsönös megértést és bizalmat épít az Egyesült Királyságban és más országokban élő emberek között. Ehhez a művészetet, a kultúrát, az oktatást és az angol nyelvet hívjuk segítségül.

Segítünk a fiataloknak megszerezni azokat a készségeket, magabiztosságot és kapcsolatokat, melyek révén a legjobbat hozhatják ki magukból, és befogadó, összetartó közösségek tagjaivá válhatnak. Támogatjuk őket az angol nyelv elsajátításában, a magas színvonalú oktatáshoz és nemzetközileg elismert képesítésekhez való hozzáférésben. A művészet és kultúra területén végzett munkánk célja az alkotó önkifejezés és eszmecsere ösztönzése, valamint a kreatív és társadalmi vállalkozás eszméjének népszerűsítése.

1963 óta tevékenykedünk Magyarországon. Minden évben több ezer diák, tanár, véleményformáló, oktató, kutató, kreatív szakember és vállalkozó kerül velünk kapcsolatba. Munkánk középpontjában az áll, hogy lehetőségeket teremtsünk:

  • segítünk a fiataloknak, hogy megszerezhessék azokat a képességeket és oktatást, melyek segítségével legjobban aknázhatják ki a jövőbeli karrierlehetőségeket és potenciáljukat;
  • új hálózatokat és platformokat hozunk létre annak érdekében, hogy a fiataloknak legyen beleszólása a társadalmi folyamatokba.