Szilágyi Georgina

igazgató

2022-ben csatlakoztam a British Councilhoz a budapesti Brit Nagykövetség kommunikációs vezetői posztjáról, ahol közel 20 évig dolgoztam. Nemzetközi kommunikációt, valamint nemzetközi üzlet és menedzsmentet tanultam Magyarországon, Hollandiában és Franciaországban. 

Célom, hogy a British Council minden területét egy integrált kínálat formájában képviseljem ügyfeleink és partnereink felé.

Kertai Gábor

regionális pénzügyi vezető

1990-ben csatlakoztam a British Councilhoz, miután néhány évig dolgoztam az adatfeldolgozás, a pénzügyek és az irodavezetés területén. Részt vettem a Magyar Köztársaság és az Egyesült Királyság kormánya közötti a kulturális központok működéséről szóló megállapodásban, amely napjainkban is érvényes. Jelenlegi szerepem a regionális kockázatelemzéssel és megfelelőséggel kapcsolatos, beleértve a British Council Európai Unió Régiójának egyes konkrét pénzügyi, könyvvizsgálati és kincstári feladatait.

Kinga Sipos, Examinations Service Manager

Sipos Kinga

vizsgaközpont-vezető

Angol bölcsész szakon diplomáztam 2004-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ugyanezen év őszén csatlakoztam a British Council Magyarország vizsgacsapatához, ahol előbb IELTS, egyetemi és szakmai vizsgákért feleltem, majd 2019-ben átvettem a vizsgaközpont vezetését. Fő célom lehetőséget biztosítani az angol nyelvtanulóknak, hogy nemzetközileg elismert angol nyelvvizsgáink segítségével megvalósíthassák céljaikat Magyarországon és külföldön.

Naim Sara

marketing menedzser

2020-ban csatlakoztam a British Councilhoz mint magyarországi marketingkoordinátor. Jelenleg a Lengyelországot, Görögországot, Csehországot, Magyarországot és Szlovákiát tömörítő országcsoportért felelek. A régióbeli kollégákkal szorosan együttműködve irányítom a marketing-kommunikációs stratégiánk megvalósítását. Korábbi tapasztalataimat a marketing és az adománygyűjtés területén szereztem Kanadában és Angliában. Szeretek sokszínű környezetben, nemzetközi csapatban dolgozni.

Edina Tarjan, Programmes Manager

Tarján Edina

programvezető, oktatás és kultúra

Az oktatási és társadalmi programokért vagyok felelős, valamint azért, hogy a brit művészeti események, hírek minél több emberhez eljussanak. Kultúramenedzsmentet és szociológiát tanultam. Motivál, hogy izgalmas kulturális együttműködésekkel és oktatási lehetőségek biztosításával egy nyitottabb, befogadó társadalomért dolgozunk.

Reid Jon

vezető tanár

20 éve tanítok angol nyelvet: az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Malajziában és Magyarországon. Karrierem során dolgoztam tanulmányi vezetőként és kurzusigazgatóként Egyesült Királyság-beli nyári táborokban, vezető nyelvtanárként az International House-nál, és mentoráltam általános iskolai tanárokat Malajziában. Jelenleg a British Council budapesti központjában vagyok vezető tanár valamint Cambridge-vizsgáztató, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.