Szilágyi Georgina

igazgató

2022-ben csatlakoztam a British Councilhoz a budapesti Brit Nagykövetség kommunikációs vezetői posztjáról, ahol közel 20 évig dolgoztam. Nemzetközi kommunikációt, valamint nemzetközi üzlet és menedzsmentet tanultam Magyarországon, Hollandiában és Franciaországban. 

Célom, hogy a British Council minden területét egy integrált kínálat formájában képviseljem ügyfeleink és partnereink felé.

Kertai Gábor

regionális pénzügyi vezető

1990-ben csatlakoztam a British Councilhoz, miután néhány évig dolgoztam az adatfeldolgozás, a pénzügyek és az irodavezetés területén. Részt vettem a Magyar Köztársaság és az Egyesült Királyság kormánya közötti a kulturális központok működéséről szóló megállapodásban, amely napjainkban is érvényes. Jelenlegi szerepem a regionális kockázatelemzéssel és megfelelőséggel kapcsolatos, beleértve a British Council Európai Unió Régiójának egyes konkrét pénzügyi, könyvvizsgálati és kincstári feladatait.

Kinga Sipos, Examinations Service Manager

Sipos Kinga

üzleti menedzseri

2004-ben csatlakoztam a British Council Magyarországhoz, és különböző pozíciókat töltöttem be a Vizsgáztatási Osztályon. 2023-ban a Közép-európai Oktatási Csoport üzleti menedzsere lettem. Munkám során támogatom a minőségi angol nyelvoktatást, a nemzetközi tapasztalatszerzést, a technológiával támogatott tanulást és a diákok hálózatépítési lehetőségeit Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Görögországban és Szlovákiában.

Naim Sara

marketing menedzser

2020-ban csatlakoztam a British Councilhoz, ahol különböző marketing és kommunikációs feladatokat láttam el az oktatási és vizsgaközpont munkájának támogatásában. Jelenleg a globális csapatban dolgozom, mint üzletfejlesztési marketingmenedzser, és az üzletfejlesztését célzó marketingtevékenységek tervezését és megvalósítását segítem. Kanadában és Angliában is szereztem tapasztalatot a marketing területén, és élvezem, hogy egy nemzetközi csapattal, változatos környezetben dolgozhatok. 

Edina Tarjan, Programmes Manager

Tarján Edina

programvezető, oktatás és kultúra

Az oktatási és társadalmi programokért vagyok felelős, valamint azért, hogy a brit művészeti események, hírek minél több emberhez eljussanak. Kultúramenedzsmentet és szociológiát tanultam. Motivál, hogy izgalmas kulturális együttműködésekkel és oktatási lehetőségek biztosításával egy nyitottabb, befogadó társadalomért dolgozunk.

Karadjov Alexander

vezető tanár

2016-ban csatlakoztam a British Council csapatához mint tanár, és 2023 -óta vezető tanárként dolgozom. Bulgáriában születtem és nőttem fel, egyetemi tanulmányaimat az USA-ban és Magyarországon végeztem, majd angol tanárként dolgoztam Bulgáriában és Oroszországban, mielőtt Budapestre költöztem.

Sallai Zsofia

irodavezető

Metercsik Helga

marketing specialista 

Farkas Beatrix

Operations Assistant

Egyetemi tanulmányaim befejezése után 2023-ban csatlakoztam a British Councilhoz. Első diplomámat marketing management szakon szereztem Dániában és az Egyesült Királyságban, pedagógia szakon pedig Pécsett, Magyarországon végeztem.