Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél egy olyan nemzetközi szervezet tagja lenni, amely több mint 100 országban dolgozik azon, hogy oktatási és kulturális lehetőségeket teremtsen!

Kétféleképpen dolgozunk: közvetlenül az emberekkel, valamint kormányzati és más partnerszervezetekkel, akikkel hosszabb távú változásokat igyekszünk elérni.

Munkavállalóinknak személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtunk képzésekkel, munkahelyi coaching alkalmakkal és egyéni támogatással. Rugalmas munkaidőbeosztást és egyéb előnyöket kínálunk, többek között:

  • SZÉP kártya;
  • Otthoniinternet-költségtérítés havonta;
  • Évi legfeljebb 15 nap betegszabadságig a teljes alapbér;
  • Kiegészítő fizetés hosszú távú betegszabadság esetén, egy év munkaviszony után.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a British Council egy befogadó munkahely legyen. Célunk, hogy lehetőségeket teremtsünk, különösen az alulreprezentált csoportok számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hátrányos megkülönböztetés ne merülhessen fel sem a pályázás és kiválasztás, sem pedig a teljesítménymenedzsment vagy a fizetés folyamatában, valamint hogy biztosítsuk a munkahelyi biztonságot és az előmenetel lehetőségét mindenki számára.

Freelance Teachers

Freelance teachers are central to the teaching mix and are expected to work professionally to deliver high quality classes and support the centre. Freelance teachers are required to have a Czech business licence and to invoice the British Council monthly for work done.

The centre can offer reliable, well-paid and varied freelance work plus excellent development opportunities through our active and funded external training and INSETT programmes. We are particularly interested in teachers who can teach young learners weekday afternoons and are available to teach on Saturday mornings. 

Position 1 - More information about the post and how to apply can be found here

Position 2 - More information about the post and how to apply can be found here 

Position 3 - More information about the post and how to apply can be found here 

Position 4 - More information about the post and how to apply can be found here