Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél egy olyan nemzetközi szervezet tagja lenni, amely több mint 100 országban dolgozik azon, hogy oktatási és kulturális lehetőségeket teremtsen!

Kétféleképpen dolgozunk: közvetlenül az emberekkel, valamint kormányzati és más partnerszervezetekkel, akikkel hosszabb távú változásokat igyekszünk elérni.

Munkavállalóinknak személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtunk képzésekkel, munkahelyi coaching alkalmakkal és egyéni támogatással. Rugalmas munkaidőbeosztást és egyéb előnyöket kínálunk, többek között:

  • SZÉP kártya;
  • Otthoniinternet-költségtérítés havonta;
  • Évi legfeljebb 15 nap betegszabadságig a teljes alapbér;
  • Kiegészítő fizetés hosszú távú betegszabadság esetén, egy év munkaviszony után.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a British Council egy befogadó munkahely legyen. Célunk, hogy lehetőségeket teremtsünk, különösen az alulreprezentált csoportok számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hátrányos megkülönböztetés ne merülhessen fel sem a pályázás és kiválasztás, sem pedig a teljesítménymenedzsment vagy a fizetés folyamatában, valamint hogy biztosítsuk a munkahelyi biztonságot és az előmenetel lehetőségét mindenki számára.

Country Director Hungary

Role Purpose:

Through an in-depth understanding of Hungary and the UK, lead the development and delivery of effective, sustainable and corporately aligned cultural relations between the two geographies, drawing on the UK’s cultural assets and thereby strengthening awareness of, positive attitudes towards and collaboration with the wider UK. By role modelling inclusive leadership, the post holder will bring together teams across all areas of the British Council activity, whether Cultural Engagement, Teaching and Exams or Professional Service functions.

Note:  SBU = Strategic Business Unit (Our 3 teams running activity in Arts, Education and English Language/Exams)

More information about the post is to be found here

Deadline for applying: 30 September 2022

Teaching Operations Coordinator

Role Purpose:

To provide key coordination and logistical support to ensure the smooth running of the teaching operation.

More information about the post is to be found here

Deadline for applying: 9 October 2022