Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél egy olyan nemzetközi szervezet tagja lenni, amely több mint 100 országban dolgozik azon, hogy oktatási és kulturális lehetőségeket teremtsen!

Kétféleképpen dolgozunk: közvetlenül az emberekkel, valamint kormányzati és más partnerszervezetekkel, akikkel hosszabb távú változásokat igyekszünk elérni.

Munkavállalóinknak személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtunk képzésekkel, munkahelyi coaching alkalmakkal és egyéni támogatással. Rugalmas munkaidőbeosztást és egyéb előnyöket kínálunk, többek között:

  • SZÉP kártya;
  • Otthoni internet költségtérítés havonta;
  • Évi legfeljebb 15 nap betegszabadságig a teljes alapbér;
  • Kiegészítő fizetés hosszú távú betegszabadság esetén, egy év munkaviszony után.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a British Council egy befogadó munkahely legyen. Célunk, hogy lehetőségeket teremtsünk, különösen az alulreprezentált csoportok számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hátrányos megkülönböztetés ne merülhessen fel sem a pályázás és kiválasztás, sem pedig a teljesítménymenedzsment vagy a fizetés folyamatában, valamint hogy biztosítsuk a munkahelyi biztonságot és az előmenetel lehetőségét mindenki számára.

Freelance Teacher of English

Role Context and Purpose: We are looking for freelance teachers to work with our academic and teaching teams in the delivery of lessons and services in Budapest Teaching Centre. Candidates should have a desire to work with a global leader in English teaching with access to professionally recognised training. A keen interest in working with young learners is desirable.

Budapest Teaching Centre (with over 20 teachers) delivers courses at all levels to both adults and children from 5 to 17 years old. Our adult courses are delivered from our main location in the city centre and our young learner courses from two off-site locations; one in Buda and one in Pest. We also have a small number of corporate clients, delivering courses both face to face and online.

There are two 16-week semesters and summer courses for young learners and three 12-week terms for adults. We run General English and Cambridge Exam courses on-site and have started to run online IELTS courses, which run throughout the year in collaboration with the British Council in Bratislava and Prague.

Find out more and apply HERE.

Vezető Tanár (Felnőttoktatás)

A pozícióról, szerepkörről röviden: A célja a szakmai fejlődés és a tudományos minőség fenntartása és javítása az oktatóközpontban a házon belüli tanárfejlesztési programok és támogatás irányításának segítségével, az angol nyelv minőségi oktatásának és hatékony tanulásának előmozdítása és biztosítása, a tanulók számára jutalmazó és ösztönző angol nyelvtanulási élményt nyújtani illetve a British Council szélesebb körű céljainak és kulturális kapcsolatainak ápolása, támogatása.

Az állásról és a jelentkezés módjáról további információk itt találhatók. 

Kezdés ideje: 2023 Február/Március

Jelentkezés határideje: 2023 Február 1.