Partneri együttműködések a British Council budapesti irodájával

A British Council-lal való együttműködés terjedhet egy egyszerű eseménytől egy hosszútávú együttműködésig és számos előnyt biztosít a partnerek számára.

Ezt kínáljuk Önnek

Új célcsoportokat érhet el

Van olyan üzleti célcsoportja, melynek elérésében a British Council segíthet?

A British Councillal való együttműködés során olyan célcsoportokat érhet el, mint nyelvtanulók, nyelvtanárok, diákok vagy fiatal szakemberek. Amikor úgy dönt, hogy szponzorál egy eseményt, kiállítást vagy programot a British Council teljes online és offline marketing infrastruktúrájának és szakértelmének előnyét fogja élvezni. 

Számos vállalatnak segítünk hatékonyan promotálni termékeiket és szolgáltatásaikat, legyen az légitársaság, bank vagy más üzleti vállalkozás.

Növelheti vállalkozása márkaértékét

A British Council az egész világon ismert és elismert márka, fontos feledata az Egyesült Királyság kiválóságainak képviselete. Már több mint 80 éve segítjük emeberek és szervezetek életét jobbá tenni világszerte.

A British Council alapértékei az emberek tisztelete, integráció, kölcsönösség, kreativitás és professzionalizmus. A British Council-ban ezen az értékek mentén dolgozunk. 

Akár szponzorációban, akár közös brandingben, vagy más partneri együttműködésben gondolkodik velünk, a British Council brand mindenképpen értéket jelent és ezáltal növeli az Ön cégének márkaértékét. Az álalunk szervezett eseményeken és különféle online csatornáinkon keresztül együttműködő partnereink helyi és nemzetközi promotálásában is segíthetünk. 

Elérheti társadalmi felelősség-vállalással kapcsolatos céljait

Társadalmi célú programjaink során szerzett tapasztaltunk segíthet az Ön szervezetének is elérni társadalmi felelősség-vállalással kapcsolatos céljait. A programok kifejlesztésétől és promotálásától egészen a kapcsolatépítésig vagy a munkatársak motiválásáig teljeskörűen tudunk segíteni egy ilyen jellegű projekt sikeres megvalósításában. A partnerek munkatársainak motiválásában és aktivizálásában nagyon jó eredményeket tud felmutatni a British Council.

A projektjeinkben részt vevő munkatársak nagyon pozitív eredményekről számolnak be, mert úgy érzik, hogy ők is „visszaadnak valamit” és úgy érzik, hogy egy társadalmilag felelősen gondolkodó szervezethez tartoznak. Egy nemzetközileg elismert szervezetként abban is tudunk segíteni, hogy helyi és nemzetközi szinten promotáljuk az Ön cégét, mint egy társadalmilag felelős intézményt.

Élvezheti nemzetközi kapcsolatrendszerünk előnyeit

Több mint 80 éve építünk kapcsolatokat az Egyesült Királyság és a világ országai között. 

Ez komoly kapcsolatrendszert jelent kormányzati körök, döntéshozók, felsővezetők, elismert tanácsadók és a szélesebb közönség körében egyaránt.

A munkánk átível az oktatás, társadalom és kultúra területein és ezáltal hozzáférést tudunk biztosítani ezen területek nemzetközi szakmai köreihez is. A programjaink és tevékenységünk gyakran határokon is átível, ami partnereinknek is megnyitná a lehetőséget a nemzetközi szintű együttműködések felé.

Nemzetközi hatást érhet el velünk

A British Council tevékenysége elsősorban arra irányul, hogy világszerte kapcsolódási pontokat alakítsunk ki az egyének valamint a szervezetek számára ahhoz, hogy kreatív ötleteket cserélhessenek és tartós munkakapcsolatokat hozzanak létre. Ha az Ön cége vagy szervezete szívesen építene kapcsolatokat a kultúra, oktatás vagy innovatív társadalmi projekteken keresztül, akkor a British Council-ban ehhez hatékony segítséget talál.

A tanulás és a kreatív ötletek révén az egész világon összekötünk embereket, akik így kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakíthatnak ki az Egyesült Királyság és a világ más területein élő emberek között.