Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021. Július 20-án, kedden, reggel 7 és 11 óra között nem less lehetséges az online fizetés a vizsga-regisztrációs rendszereinkben egy tervezett karbantartás miatt. A vizsgákra való regisztráció a karbantartás ideje alatt is zavartalnul múködik majd, az online fizetést pedig a karbantartás lezárulta után lehet kezdeményezni. Az utólagos online fizetéshez be kell lépned a Test Taker fiókodba és a ‘Payment’ fülön a lap alján a ‘pay now’ gombra kattintva kezdeményezheted az online fizetést.

 

Több mint 2 millióan tesznek vizsgát a British Council-nál minden évben. Világszerte több mint 90 országban teszünk elérhetővé különböző féle vizsgákat.

A British Council magyarországi irodája a brit vizsgák többségének hivatalos magyarországi központja. Tehet nálunk angol nyelvvizsgát vagy megszerezheti bizonyos brit oktatási intézmények vizsgabizonyítványát.

Tanulási lehetőségekkel és a tudományos illetve üzleti világból vett kreatív ötletekkel kötjük össze az embereket világszerte.

Vizsgáink