Kedves Jelenlegi és Leendő Vizsgázóink - Az Oktatási Hivataltól kapott tájékoztatás szerint a november 11-től hatályos korlátozások a nyelvvizsgákat nem érintik, így azok a meghirdetett időpontokban megtartásra kerülnek. Annak érdekében, hogy minden vizsgázó időben haza tudjon érni, a vizsganapi beosztás készítésénél igyekszünk figyelembe venni a vizsgázók lakhelyét. Megértéseteket köszönjük! Vigyázzatok a magatok és mások egészségére!

 

KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ VIZSGÁZÓINK FIGYELMÉBE - Magyarország kormánya szeptember 1-jétől, lezárta Magyarország határait, Fő szabály szerint szeptember 1-jétől a nem magyar állampolgárokat nem engedik belépni az ország területére. Kérjük, hogy tájékozódj alaposan az esetlegesen téged érintő beutazási korlátozásokkal kapcsolatban az illetékes szervéknél, mivel abban az esetben, ha a korlátozás már a regisztráció időpontjában is fennállt és ismert volt, erre hivatkozva nem tudunk vizsgalemondási és visszatérítési kérelmeknek helyt adni.

 

Több mint 2 millióan tesznek vizsgát a British Council-nál minden évben. Világszerte több mint 90 országban teszünk elérhetővé különböző féle vizsgákat.

A British Council magyarországi irodája a brit vizsgák többségének hivatalos magyarországi központja. Tehet nálunk angol nyelvvizsgát vagy megszerezheti bizonyos brit oktatási intézmények vizsgabizonyítványát.

Tanulási lehetőségekkel és a tudományos illetve üzleti világból vett kreatív ötletekkel kötjük össze az embereket világszerte.

INFORMÁCIÓ VIZSGADÍJ VISSZAIGÉNYLÉSÉRŐL

A sikeres nyelvvizsgát tett vizsgázók 2018 januárjától pénzt igényelhetnek vissza az Oktatási Hivataltól. Összegyűjtöttünk néhány kérdést és választ a visszaigénylésről, melyeket itt olvashat el.

Vizsgáink