A brit oktatás színvonala nemzetközileg is elismert mind a munkaadók, mind az oktatási szakemberek körében.

A British Council-nál Magyarországon is lehetőség van számos brit egyetem és oktatási intézmény felvételi vizsgáját letenni, távoktatásban tanulóknak vizsgázni, valamint  szakvizsgákat letenni. Emellett olyan vizsgázóknak is szervezünk vizsgákat Budapesten, akiknek nem áll módjukban az Egyesült Királyságba utazni és ott vizsgázni.

Tegye le vizsgáit budapesti központunkban!

Amennyiben Ön regisztrált diák vagy munkavállaló egy angol nyelvterületen működő iskolánál, egyetemnél vagy szervezetnél (Egyesült Királyság, USA, Ausztrália stb.), vizsgáit leteheti a British Council budapesti irodájában. A vizsgáért vizsgadíjat számítunk fel.

A vizsga megfelelő lebonyolítását az alábbiak szerint biztosítjuk:

  • a vizsgapapírokat biztonságos úton kapjuk és őrizzük meg,
  • a vizsgához termet és vizsgabiztost biztosítunk,
  • garantáljuk, hogy a vizsga minden szempontból megfeleljen a vizsgát kiíró brit intézmény követelményeinek és szabályainak,
  • a vizsga után a vizsgadokumentumokat nemzetközi futárral küldjük vissza a külföldi intézménynek.

Tájékoztatjuk, hogy szóbeli vagy hallás utáni szövegértést igénylő vizsgát nem tudunk megszervezni.

A vizsgázó felelőssége a külföldi vizsgabizottsággal felvenni a kapcsolatot és visszaigazolást kérni a magyarországi vizsgalehetőséget illetően. Továbbá az is a vizsgázó felelőssége, hogy a vizsgaszabályzat és a vizsgához szükséges dokumentumok a vizsga időpontja előtt megérkezzenek a British Council-ba. 

Kérjük, hogy minimum egy hónappal a vizsga előtt vegye fel velünk a kapcsolatot (Ön vagy a vizsgabizottság), hogy visszaigazolhassuk, tudjuk-e biztosítani a kért vizsgaidőpontot a British Council budapesti központjában. Ezután tájékoztatjuk a további lépésekről, a vizsgadíjról és a vizsga folyamatáról.

Ebben a részben