Szeretne az Egyesült Királyságban tanulni?

Szeretne egyetemre, főiskolára járni vagy angol nyelvtanfolyamra járni az Egyesült Királyságba?

Világszínvonalú oktatási rendszerrel, nemzetközileg elismert végzettséget adó intézményekkel és kiváló karrier kilátásokkal várjuk.

Az Education UK weboldalon többezer képzésről és az elérhető ösztöndíj lehetőségekről is olvashat. 

Az oldalon olvashat még a legfontosabb továbbtanulási tippekről - hogyan válasszon kurzust, vagy tervezze meg utazását, illetve azt is megtudhatja, hogyan szerezhet a legkönnyebben barátokat, és hogyan lehet hozzászokni a brit időjáráshoz!

Kövessen minket a Facebookon is!

Miért tanuljak az Egyesült Királyságban?

Tudta, hogy...

  • A világ hat legjobb egyeteméből négy az Egyesült Királyságban van (forrás: World Rankings, QS)?
  • Az Egyesült Királyság a világvezető a tudományos kutatások területén? (forrás: International Comparative Performance of the UK Research Base, BIS)?
  • Az Egyesült Királyság az angoltanulók legnépszerűbb célországa?
  • Azok a külföldi diákok, akik az Egyesült Királyságban szerezték meg diplomájukat, kimutathatóan magasabb fizetésért tudnak munkát vállalni, mint ha a saját országukban végezték volna a tanulmányaikat (forrás: Tracking International Graduate Outcomes, BIS, 2011)?

Oktatási rendszerünk alapja, hogy elősegítse a diákok tudásának és készségeinek fejlődését, biztosítsa a kreatív szabadságot, valamint támogassa a lehető legjobb egyéni teljesítmény elérését.

A képzések során olyan készségekre és szakképzettségre tehet szert, amely hozzájárul a sikeres karrier felépítéséhez.

Az iskolafalakon kívül pedig rengeteg lehetőség vár felfedezésre a brit vidéken, városokban és a kulturális programok terén!

Olvasson még többet arró, hogy miért érdemes az Egyesült Királyságban tanulni.

Mit tanulhatok az Egyesült Királyságban?

Szeretné megtalálni a legmegfelelőbb kurzust vagy ösztöndíjat? Segítségre van szüksége abban, hogy hol és mit tanuljon? Ebben is tudunk segíteni.

Az Education UK weboldalon többezer kurzust és ösztöndíj lehetőségeket is talál, az eligazodást pedig keresőink és forrásanyagaink segítik. Képzési listánkon megtalálja az első diplomát adó alapképzéseket, a felsőfokú képesítést adó kurzusokat, a másoddiplomát adó posztgraduális, valamint az MBA és doktori képzéseket. Itt olvashat többet az angol nyelvi képzésekről is.

A fiatalabb korosztály számára bentlakásos iskolákat és gyermek és tinédzser angoltanfolyamokat ajánlunk.

További információt a különféle képzési típusokról, a végzettségekről, és az országok (Anglia, Észak-Írország, Skócia és Wales) közötti oktatási rendszer különbségekről itt olvashat.

Elindulás előtt

Segítünk, ha szeretné megtervezni továbbtanulását. Praktikus tanácsokat gyűjtöttünk össze többek között a vízumokkal, ösztöndíjakkal, megélhetéssel, szállással, egészségügyi ellátással, a biztonságos kinntartózkodással, utazással kapcsolatban.

Olvassa el az Education UK weboldalát az utazás előtti praktikus információkról.

Élet és tanulás az Egyesült Királyságban

Milyen is valójában az Egyesült Királyságban élni és tanulni?

Tudjon meg még többet a diákszervezetekről, az éjszakai életről, a barátok szerzéséről, az ételekről, italokról, vallásról, vagy az időjárásról az Education UK weboldalon.

Ezen kívül ugyanitt külföldi diákok filmen és blogban mesélnek élményeikről.