Egy személy, akik a EnglishScore Tutors alkalmazást használja számítógépen

Személyre szabott órák – amikor szeretnéd

Tökéletesítsd az angolodat interaktív, szórakoztató és személyre szabott módon, online tutoraink segítségével! Bármi legyen is a célod az angoltanulással, oktatóink személyes tanácsokkal és útmutatással segítenek azt megvalósítani. 

Mi az EnglishScore Tutors?

Az EnglishScore Tutors egy 30 perces alkalmakból felépülő online tutorálási rendszer, melyet British Council-akkreditált képzők tartanak. Legyen szó karriertervekről, személyes fejlődésről, vagy éppen utazásról, az EnglishScore Tutors programmal élvezetes módon fejlesztheted azokat a nyelvi készségeidet, amikre a leginkább szükséged lesz, hogy megvalósítsd céljaidat.

Magasan képzett oktatóink segítenek kialakítani az elképzeléseidhez igazodó tanulási tervet és és a megfelelő időbeli ütemezést. A kontaktórák beszélgetésközpontúak: céljuk, hogy minél magabiztosabb legyél, amikor angolul szólalsz meg.

Személyre szabott, rugalmas tanulás

Egyszemélyes óráink teljes egészében a szükségleteidhez igazíthatók: te választhatod meg a témát vagy tanulási célt. Ha nem vagy biztos a dolgodban, a tutorod ott lesz, hogy segítsen, és minden óra után részletes visszajelzést is kapsz tőle.

Tutoraink a hét hét napján, 0-24 óráig rendelkezésre állnak,hétvégén és ünnepnapokon is  - úgy ütemezheted a tanulást, ahogy az a leginkább megfelel.

Hogyan fogj hozzá?

  • Iratkozz fel az első órára 1 euróért
  • Válassz tutort és időpontot
  • Részletes visszajelzést és személyre szabott tanulási tervet kapsz
  • Nincs szükség letöltésre: csak egy számítógépre, Google Chrome böngészőre, webkamerára és mikrofonra, és internetkapcsolatra.

Az első óra után megkapod a személyre szabott tanulási tervet – benne nyelvtani anyaggal és beszédtémákkal. Ennek segítségével haladtok majd a tutoroddal. További óráidat 3, 10 vagy 20 alkalmas csomagokban tudod megvásárolni.

Tanulj a legjobbaktól!

Minden tutorunk rendelkezik nyelvoktatói képesítéssel és különböző szakmai témákban való jártassággal (pl. pénzügy, marketing, értékesítés, HR).

Rövid bemutatkozó videójuk segítségével megismerheted tutorainkat és képet kaphatsz szakmai hátterükről, tanulmányaikról valamint beszédstílusukról és kiejtésükről.

Online platformunkon pedig könnyedén nyomon követheted az előrehaladásodat.