Egy személy, akik a EnglishScore Tutors alkalmazást használja számítógépen

Személyre szabott módszer – amikor szükség van rá

Tökéletesítsd az angol tudásod interaktív módon, kiváló személyre szabott oktatási szolgáltatásunkkal a tanulás szórakozás. Bármi is legyen a célod az angoltanulással, tanáraink segíteni fognak, melletted lesznek, tanácsadóként, coach-ként kalauzolnak.

Mi a EnglishScore Tutors?

A EnglishScore Tutors személyre szabott egyéni oktatást nyújt, 30 perces angolórákat, amelyeket a British Council által elfogadott tanárok tartanak. Függetlenül attól, hogy mi a célod az angoltanulással, karrier, önfejlesztés vagy utazás, a EnglishScore Tutors interaktív és szórakoztató módon fejleszti a szükséges készségeket.

Kiválóan képzett tanáraink összeállítanak egy, a céljaid elérését szolgáló tanulási tervet, és mentorként kidolgozzák a neked legjobban megfelelő ütemet és módszert. Az órák alapvetően társalgásra épülnek, céljuk a magabiztos társalgás elősegítése.

Személyre szabott, rugalmas tanulás

Az egyéni órákat a szükségleteidnek megfelelően állítják össze; válassz egy témát vagy egy készséget, amelyben fejlődni akarsz, vagy válassz egy tanulási tervet. Ha bizonytalan vagy, hallgasd meg a tanárod tanácsát. Minden lecke után a tanárod részletes visszajelzést ad a beszédkészségedről.

Tanáraink a hét minden napján, napi 24 órában állnak rendelkezésre – hétvégén és ünnepnapokon is – így meg lehet tervezni az időbeosztásodnak megfelelő órarendet.

Kezdd el!

  • Jelentkezz az első órára 1 euróért!
  • Írj egy rövid tesztet, hogy a tanárod megismerhessen!
  • Válassz tanárt, és ütemezd be az első órát!
  • Részletes visszajelzést és személyre szabott tanulási tervet kapsz

Nincs szükség letöltésre. Amire szükség van: számítógép, Google Chrome, webkamera, mikrofon és internetkapcsolat.

Az első lecke után hozzáférésed lesz egy, nyelvtannal és társalgási témákkal kiegészített, személyre szabott tanulási tervhez, amely szerint haladhatsz a tanároddal. Meg lehet rendelni további 30 perces órákat a tanároddal 3-as, 10-es vagy 20-as csomagokban.

Tanulj a legjobbaktól!

Tanáraink sokrétű tapasztalattal rendelkeznek, tudják, hogy ma, a munkahelyi sikerekhez milyen angolnyelvi készségekre van szükség. Minden tanárunk tanári diplomával és különböző ágazatokban szerzett munkatapasztalattal rendelkezik, többek között banki, marketing, értékesítési vagy HR területen.

Tanáraink rövid videós bemutatkozást készítettek magukról, így meg lehet tudni, hogy milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, mi az iskolai végzettségük és milyen a kiejtésük.

Rendszerünk segít, hogy a kijelölt úton haladhass, ellenőrzi a fejlődésed és céljaid elérését.