Élő online órák | Személyre szabott tanulmányi terv | Profi tanárok | Jelentkezz még ma

Személyre szabott tanulás, kiválaszthatod az órák ütemezését, és a British Council világ minden táján élő tanáraival és diákjaival dolgozhatsz. A nagy szakértelemmel tervezett English Online javítani fogja nyelvi készségeidet.

  • Igényeid szerint alakítsd a tanulást, és határozd meg tanulási céljaidat.
  • Válaszd meg az órák ütemezését, és kövesd nyomon fejlődésed világszínvonalú tanulási platformunk segítségével.
  • Kapcsolódj be 55 perces élő online interaktív órákon a British Council profi tanárainak és diákjainak globális közösségébe.
  • Igazoltasd le a tanulást, és a British Counciltól olyan bizonyítványt kapsz, amit a munkaadók világszerte elismernek.

Kezdd 7 napos ingyenes próbaidőszakkal

Alakíts ki olyan tanulási rendet, amely rugalmas, és megfelel az anyagi lehetőségeidnek és az életvitelednek. Válassz előfizetési tervet, és kezdj hozzá még ma!

Ezüst (Silver) Arany (Gold) Platina (Platinum)
havonta 5 óra havonta 10 óra havonta 15 óra
55 perces online órák 55 perces online órák 55 perces online órák
100%-ban online tanulás számítógépen vagy tableten 100%-ban online tanulás számítógépen vagy tableten 100%-ban online tanulás számítógépen vagy tableten
Jelentkezz még ma Jelentkezz ma ingyenes próbaórákkal Jelentkezz ma ingyenes próbaórákkal

Amit az online tanfolyamon tanulni fogsz

Az English Online keretében magad tűzhetsz ki tanulási célokat, és sokféle órából választhatsz, a munkahelyi angol nyelvtől a hétköznapi nyelvig, javíthatod a nyelvtani tudásodat, a beszédkészséged, a kiejtésed, és még sok mást. 

Interaktív platformunkon tanulva 10 diákkal kapcsolódhatsz össze a globális osztályban, a Neked megfelelő időben. Haladásodat tesztek és felmérések segítségével követheted nyomon, és kapsz visszajelzést tanáraidtól is

Tanfolyamainkat főleg középhaladó vagy annál jobb tudással rendelkező diákoknak ajánljuk. Ha nem tudod, milyen szintű a tudásod, ne aggódj, az English Online ingyenes szintfelmérőt is biztosít.