Valós idejű online órák | Személyre szabott órarend | Tapasztalt tanárok | Iratkozz fel ma!

Válassz magadnak tanulási programot és órarendet, és tanulj British Council-os oktatóktól és diákokkal szerte a világból! Az English Online programot angol nyelvi szakértőink állították össze, segítségével leghatékonyan fejlesztheted az angol nyelvtudásod.

  • Testre szabhatod a tanulási terved és kitűzhetsz egyéni célokat.
  • Világszínvonalú tanulmányi platformunk segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő órabeosztást, és online követheted az előrehaladásodat.
  • 55 perces online órákon vehetsz részt és csatlakozhatsz a British Council globális angol nyelvi közösségéhez.
  • Oklevelet szerezhetsz a British Counciltól, melyet a munkaadók szerte a világon elismernek

Kezdd egy 7 napos, ingyenes próbaidőszakkal!

Alakíts ki egy olyan órarendet, amely rugalmasan illeszkedik az életmódodhoz és anyagi lehetőségeidhez – válassz előfizetői csomagot és kezdj el tanulni még ma:

Ezüst (Silver) Arany (Gold) Platina (Platinum)
5 alkalom havonta 10 alkalom havonta 15 alkalom havonta
55 perces online órák 55 perces online órák 55 perces online órák
100% online tanulás laptopon vagy tableten 100% online tanulás laptopon vagy tableten 100%-ban online tanulás számítógépen vagy tableten

Regisztrálj még ma!

Iratkozz fel az ingyenes próbaidőszakra!


Iratkozz fel az ingyenes próbaidőszakra!

Mit tanulhatsz az online tanfolyamokon?

Az English Online-nal különböző tanulási célok közül választhatsz: többek között fejlesztheted a mindennapi vagy munkahelyi angolodat, a nyelvtanodat, a beszédkészségedet, kiejtésedet.

Interaktív online platformunkon 10 fős csoportokban tanulhatsz szerte a világból csatlakozó diáktársakkal, a hozzád leginkább passzoló órarend szerint. Tesztek és felmérők, valamint az oktatódtól kapott rendszeres visszajelzés segítségével pedig hatékonyan követheted a fejlődésedet.

Tanfolyamainkat elsősorban alapfok (A2) körüli, vagy annál magasabb nyelvi szintű diákoknak ajánljuk. Ha nem vagy biztos a szintedben, írd meg ingyenes szintfelmérőnket!