Gyerekek angoloznak a LearnEnglish Kids honlap segítségével
Gyerekek angoloznak a LearnEnglish Kids honlap segítségével ©

British Council

Fejlessze nyelvtudását önállóan otthona kényelméből a British Council ingyenes angol nyelvgyakorló honlapjaival!

Nyelvtanulás feladatokkal

Angol tanulás otthon: online nyelvgyakorlási lehetőség felnőtteknek szókincsfeljesztő, nyelvtani és szövegértési gyakorlatokkal, video- és hanganyagokkal, cikkek és több mint 2 000 interaktív feladat és kvíz formájában. Legyen egy nemzetközi nyelvgyakorló közösség tagja és töltse le ingyenes segédanyagainkat!

LearnEnglish honlap

Nyelvtanulás játékokkal

Szórakoztató nyelvi játékaink, feladataink és karikatúráink nagy motiváló erőt jelenthetnek a nyelvtanulás során. Ingyenes angol online oldalainkon mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feladattípust, ha egy kis gyakorlásra vagy szabadidejének szórakoztató eltöltésére vágyik.

LearnEnglish honlap: Fun & Games

Nyelvtanulás video- és hanganyagokkal

Angol szövegértési készségeit fejlesztheti videó- és hanganyagaink segítségével. Honlapunkon több száz online hallgatható és mobileszközökre is letölthető podcastot, hangos szappanoperát, televíziós nyelvtanító sorozatot talál a látogató, melyek segítségével könnyen elsajátíthat olyan kifejezéseket, melyeket a mindennapi életben máris felhasználhat.

LearnEnglish honlap: Listen & Watch

Nyelvtanulás gyerekeknek

A család legkisebb, 5-12 éves tagjainak a LearnEnglish Kids oldalunkon található játékok, dalok, mesék és kinyomtatható feladatlapok segítenek a nyelvtanulási motiváció kialakulásában és megszilárdításában. A honlap szülők és nyelvtanárok számára is tartalmaz hasznos tanácsokat, illetve forrásokat az iskolai és az otthoni angol tanuláshoz és az idegen nyelven való írás bevezetéséhez.

LearnEnglish Kids honlap

Nyelvtanulás fiataloknak

The LearnEnglish Teens honlap középiskolásoknak kínál ingyen angol nyelvgyakorlási lehetőséget, vizsgatippeket, nyelvtani és szókincsfejlesztő gyakorlatokat, és természetesen sok szórakoztató nyelvfejlesztő tartalmat.

LearnEnglish Teens honlap

Nyelvtanulás munkavállaláshoz

Már jól beszél angolul, de még mindig érzi az igényt, hogy még tökéletesebb legyen a nyelvtudása? Érdekli, hogy milyen szintű nyelvtudással rendelkezik most? Szeretne megpályázni állásokat külföldön is? A LearnEnglish honlapunkon minden munkahelyi szituációra talál nyelvfejlesztő gyakolatokat és forrásokat.

LearnEnglish honlap: Business & Work

Nyelvtanulás a futball nyelvén keresztül

Ha angolul tanul és érdeklődik a futball iránt is, a Premier Skills honlapunkon egyszerre mindkét igényét kielégítheti. A Premier Liga klubjairól, játékosairól és meccseiről szóló online angol nyelvgyakorló anyagokon keresztül észrevétlenül fejlődhet nyelvtudása is!

Premier Skills English honlap