Girl sitting and looking at her laptop with hashtag stay at home.

#MaradjonOtthon a BritishCouncillal

Online tartalmaink segítenek, hogy a legtöbbet hozzuk ki az otthon töltött időből.

Az otthonmaradás sokunk számára egy új realitás, és a legtöbbet szeretnénk kihozni ebből a helyzetből. Együtt vagyunk ebben, mind azt keressük, hogyan tudjuk, mi is és a gyermekeink is, jól és hasznosan tölteni ezeket a napokat. 

Mi tudunk segíteni! Összegyűjtöttük a legjobb anyagainkat és online felületeinket, hogy hasznosan teljen a négy fal között töltött idő.

A tartalom változatos – a gyermekek angoltanulását segítő vidám daloktól és játékoktól kezdve egészen a műtárgy gyűjteményünk felfedezéséig. Mindez anélkül, hogy elhagyná az otthonát! Ha IELTS vagy Cambridge vizsgát tervez, remek segédanyagokat talál a felkészüléshez. Az angol tanárokról sem feledkeztünk meg – online képzéseink és anyagaink segítenek a szakmai fejlődésben. 

Válassza ki, ami legjobban érdekli, és indulhat a felfedezés!

Óvodások és általános iskolások részére

Segédanyagok

Weboldalunk praktikus cikkekkel, tippekkel és tanácsokkal, hogyan tud segíteni gyermekének az angoltanulásban

Weboldalunk ingyenes segédanyagokkal óvodások és általános iskolások számára

Játékos videók gyerekeknek, dalokkal, történetekkel és sok mással

Játékos, több, mint 100 részes videósorozatunk óvodásoknak

Középiskolások és tinédzserek részére

Segédanyagok

Weboldalunk ingyenes  nyelvgyakorlási feladatokkal tinédzsereknek

Ingyenes nyelvtanulási segédanyagok 13-17 évesek számára

Felnőttek részére

Segédanyagok

Weboldalunk hanganyagokkal, szöveg és videó tartalmakkal, interaktív gyakorlófeladatokkal felnőtteknek

Nyelvtan, tippek a tanuláshoz és sok más

Fejlessze angol nyelvtanát és szókincsét vidám, rövid videóinkkal

Nyelvvizsga felkészítők: Cambridge English Assessment

Vizsgafelkészítők: IELTS

Segédanyagok

Próbálja ki a számítógépes IELTS teszt rendszerét mielőtt a valódi vizsgát letenné, hogy lássa, mire számíthat a vizsga napján!

Két hónapon keresztül ingyenes IELTS felkészítő webinar-okat tartunk igazi IELTS szakértők vezetésével, hogy segítsenek a vizsgára való felkészülésben.

Használja ingyenes próbavizsgáinkat, annak érdekében, hogy elsajátítsa a teszt technikáit és magabiztosan induljon a vizsgának!

Ingyenes IELTS applikációnkkal rugalmasan tanulhat angolul – ott és akkor, amikor csak akar!

Videóink tippekkel és jó tanácsokkal segítenek a jobb teljesítmény elérésében, a vizsga minden területén.

Angoltanárok részére

Segédanyagok

Weboldalunk magas minőségű, szakmai oktatási segédanyagokkal

Tippek, előadások, interjúk és sok más segítség tanároknak

Művészet és kultúra

Amikor világszerte bezárni kényszerültek a színházak, a brit National Theatre at Home világhírű színház élményt csempész otthona kényelmébe és biztonságába! Csatlakozzon minden csütörtökön este 9-kor a National Theatre Youtube csatornáján a közvetítéshez és nézze meg a brit színház legjobb darabjait! Az előadások ezután még egy-egy hétig elérhetőek ugyanitt.

Nagy-Britannia zenei életének legjavát sugározza a Selector Radio a világ több, mint 30 országába. A Selector Radio összeköti hallgatóit a feltörekvő tehetségekkel. Kapcsolódjon be és hallgassa online – nem csak a legjobb brit újdonságokért – de válogatott dalokért is a világ minden tájáról!

1938 óta a British Council műtárgyakat, alkotásokat és designokat is gyűjt, hogy bemutassa a legtehetségesebb brit művészek munkáit.  Tegyen egy virtuális sétát a gyűjteményben!

A FameLab nemzetközi versenye minden évben keresi a világ legtehetségesebb tudománykommunkációs előadóját. A résztvevőknek csupán 3 percük van, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a közönséget tudományos előadásukkal. Nézze meg őket “akció közben” a fenti Youtube csatornán!

A Europe Beyond Access egy ambíciózus project, amely támogatja a mozgáskorlátozott művészeket abban, hogy előadhassák művészetüket, lebontva a hagyományos kortárs színház és tánc szcéna kereteit.