KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZŐ VIZSGÁZÓINK FIGYELMÉBE - Magyarország kormánya szeptember 1-jétől, előreláthatólag 30 napra, lezárta Magyarország határait, Fő szabály szerint szeptember 1-jétől a nem magyar állampolgárokat nem engedik belépni az ország területére. Kérjük, hogy tájékozódj alaposan az esetlegesen téged érintő beutazási korlátozásokkal kapcsolatban az illetékes szervéknél, mivel abban az esetben, ha a korlátozás már a regisztráció időpontjában is fennállt és ismert volt, erre hivatkozva nem tudunk vizsgalemondási és visszatérítési kérelmeknek helyt adni.

 

A papír alapú IELTS vizsgákhoz új regisztrációs oldalt fogunk használni és a novembertől kezdődő vizsgadátumok már ott kerülnek majd megnyitásra. Az új oldal indulása szeptember közepére várható és azonnal megnyitjuk ott a november-decemberi időpontokat, amint az oldal működésre kész. Addigis javasoljuk, hogy nézd meg a számítógépes vizsgákhoz használt regisztrációs oldalt, mert a szeptemberi-októberi időpontokra ott még vannak férőhelyek. Köszönjük a türelmedet!

 

A British Council Magyarországon két helyszínen biztosítja az IELTS teszt lehetőségét: Budapesten és Szegeden. Havonta akár két időpont közül is választhatsz.

Találd meg az igényeidnek leginkább megfelelő vizsgát, válassz papír alapú és számítógépes vizsgáink közül. Mindkét vizsgatípus elérhető hivatalos vizsgaközpontjaink valamelyikében.

Az IELTS vizsgára online regisztrálhatsz.

IELTS vizsgák árai

Vizsgatípus Ár (Ft) Regisztráció

IELTS Academic és General Training

Papír alapú vizsga

64800 Regisztrálj most

IELTS Academic és General Training

Számítógépes vizsga

64800 Regisztrálj most
IELTS for UK Visas and Immigration (UKVI) (Academic és General Training) 72600 Regisztrálj most
IELTS Life Skills (A1 és B1) 58400 Regisztrálj most

Információ vizsgadíj visszaigényléséről

A sikeres nyelvvizsgát tett vizsgázók 2018 januárjától pénzt igényelhetnek vissza a Magyar Államkincstártól. Az IELTS nem akkreditált nyelvvizsga Magyarországon, ezért a vizsga díja nem visszaigényelhető. Visszaigénylés csak a honosítás díjára kérhető.

További információkat itt olvashatsz.

Select an IELTS test right for you

Select a location below

Budapest

Venue: British Council, Madach Imre ut 13-14, Building B 4. floor, 1075

Vizsgaidőpont Modul Jelentkezési határidő Regisztráció
2020/11/07 IELTS Academic 2020/10/20 Jelentkezz most
2020/11/07 IELTS General Training 2020/10/20 Jelentkezz most

IELTS vizsgahelyszínek

A British Council Magyarország Budapesten és Szegeden* szervezi az IELTS angol nyelvvizsgákat. Az összes magyarországi jelentkezést a British Council Budapest kezeli. A jelentkezés online történik.

A szóbeli időpontját, a vizsga kezdési időpontját és a helyszín pontos címét egy e-mailben küldjük meg körülbelül két héttel a vizsga előtt. Kérjük, mentsd el ezt az e-mailt és győződj meg róla, hogy a vizsga napján a megfelelő helyszínre mész.

* A szegedi vizsgát minimum 10 jelentkezőtől tudjuk megtartani. Szegedre jelentkezett vizsgázóink Budapesten vizsgáznak, ha kevesebb mint 10 vizsgázó választja Szegedet.

Vizsgahelyszínek

Budapest: Az írásbeli nyelvvizsga helyszíneink többnyire Budapest központjában vannak, közel a Deák Ferenc térhez.

Szeged: Az írásbeli nyelvvizsga helyszíne általában a városközponthoz közel található.

A pontos információkat 10 nappal a vizsga előtt küldjük meg e-mailben.