Az IELTS tesztet papír alapon és számítógépen is leteheted valamelyik hivatalos magyarországi vizsgaközpontunkban.

Tartalmában és felépítésében mindkét típusú IELTS teszt pontosan ugyanolyan.

Mindössze annyi a különbség, hogy válaszaidat számítógépen vagy papíron írod le. Te döntöd el, melyik módszer felel meg neked jobban.

Számítógépes IELTS teszt

A hallás utáni szövegértést, az olvasott szöveg értését és az íráskészséget mérő feladatokat számítógépen végezheted el valamelyik hivatalos vizsgaközpontunkban. A szóbeli vizsgát viszont személyes találkozás keretében, képzett IELTS-vizsgáztatónk segítségével tudod letenni, hiszen beszédkészségedről így tudunk a leghatékonyabban meggyőződni.

A számítógépes IELTS teszthez több időpont közül választhatsz, eredményeidről pedig 1-5 napon belül értesülhetsz.

A számítógépes IELTS tesztet jelenleg csak a budapesti hivatalos vizsgaközpontunkban teheted le.

Szeretnénk tájékoztatni vizsgázóinkat, hogy a jelenlegi előírások és technikai feltételek miatt számítógépes IELTS vizsgán nem tudunk speciális vizsgakörülményeket biztosítani. Amennyiben extra időre vagy módosított vizsgaanyagra van szüksége, papír alapú vizsgára kell jelentkeznie.

Regisztrálj Academic vagy General Training számítógépes tesztünkre

Papír alapú IELTS teszt

Ha ezt a tesztet választod, a hallás utáni szövegértést, az olvasott szöveg értését és az íráskészséget vizsgáló feladatok során papíron adhatod meg válaszaidat. A szóbeli vizsgát személyesen, szakképzett IELTS vizsgáztatónk segítségével teheted le.

Eredményeidről 13 naptári nappal a teszt után értesülhetsz.

Speciális vizsgakörülmények (pl. extra idő vagy módosított vizsgaanyag) biztosítására csak a papír alapú teszt esetében van lehetőség.

Regisztrálj Academic vagy General Training papír alapú tesztünkre.