A vizsgát hivatalos budapesti vizsgaközpontunkban számítógépen vagy papír alapon* is leteheted. Az IELTS Online vizsgát (csak IELTS Academic vizsga esetén) az otthonod kényelméből vagy bármilyen, stabil internetkapcsolattal rendelkező, elkülöníthető helyről is elvégezheted. A jelentkezéshez mindössze egy érvényes személyazonosító okmányra és egy bankkártyára lesz szükséged.

Vizsgatípus Ár (Ft) Regisztráció

IELTS Academic és General Training

Papír és számítógépes vizsga*

78,500 HUF Regisztrálj most

IELTS Academic Online

78,500 HUF Regisztrálj most

IELTS for UK Visas and Immigration (UKVI) (Academic és General Training)

Papír és számítógépes vizsga*

84,000 HUF Regisztrálj most
IELTS Life Skills (A1 és B1)  70,000 HUF  Regisztrálj most

*Papír alapú vizsga csak speciális vizsgakörülményre jogosult vizsgázók számára elérhető

Mit tartalmaz a vizsgadíj? Az IELTS-vizsgadíjunk tartalmazza az exkluzív felkészítő anyagokat, az ingyenes gyakorló teszteket és még sok más egyéb szolgáltatást.

Figyelmeztetés

Felhívjuk a figyelmet olyan weboldalakra, amelyek úgy tesznek, mintha a British Council IELTS regisztrációs oldalai lennének. Semmilyen formában nem kapcsolódnak hozzánk, és nem vagyunk felelősek ezeken a webhelyeken elérhető tartalomért. Mielőtt megadnád személyes adataidat, kérjük, ellenőrizd, hogy a biztonságos online regisztrációs rendszert használod illetve, hogy a British Council helyesen legyen leírva.

A regisztrációhoz szükséged lesz az alábbiakra:

  1. Gondoskodj róla, hogy legyen személyazonosságot igazoló érvényes okmányod mivel jelentkezéskor egy jól látható színes másolatot kell róla feltöltened. Az okmány lehet útlevél vagy EGT tagbeli ország által kiállított személyi igazolvány. Ha nem európai uniós állampolgár vagy, a vízum szkennelt másolatát is el kell küldened.  A dokumentumnak érvényesnek kell lennie a vizsga napján, és csakis azzal a dokumentummal tudsz részt venni a vizsgán, amellyel jelentkeztél online.  Tájékoztatunk, hogy 18 évesnél fiatalabb vizsgázók esetében a szülőnek vagy gondviselőnek kell regisztrálnia a vizsgázót.
  2. Töltsd le és olvasd el Információ vizsgázóknak című tájékoztatónkat, amely fontos információt tartalmaz a teszt formátumáról, a kérdések típusairól és a teszteredményekről. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az IELTS 16 évesnél fiatalabb vizsgázók számára nem javasolt.
  3. Fizetés a tesztért. A teszt díjat kizárólag online kártyás fizetésként tudod rendezni.

Fizetési információk

A vizsgadíjat kizárólag online fizetésként tudjuk fogadni, a fizetést a Test Taker Portal

Számlaigénylés

A vizsgadíj sikeres befizetését követően a rendszer automatikusan megküldi a számlát a regisztráció során megadott e-mail címre. A fizetés elindítása előtt tudod megadni, hogy a számla kinek (saját, más természetes személy vagy cég) nevére szóljon.

Szóbeli nyelvvizsgák

Annak érdekében, hogy a helyed biztosított legyen egy adott időpontban, azt tanácsoljuk, hogy legalább két hónappal a vizsga előtt jelentkezz.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a hallás utáni szövegértés, olvasás- és íráskészség vizsgarész a meghirdetett vizsganapon zajlik. A szóbeli vizsgarész lehet az írásbeli vizsgákkal azonos napon, az írásbelit megelőző 7 napon vagy az azt követő 2 napon belül. A szóbeli vizsga dátumát és időpontját a jelentkezés során választhatod ki.

Regisztráció után a következő e-maileket küldi majd a rendszer:

A jelentkezési folyamat befejezését követően, miután megérkezett a befizetett összeg valamint ellenőriztük a személyazonosító okmányodat, kapni fogsz egy automatikus megerősítő e-mailt. 

A vizsgára történő jelentkezést követően, a vizsgadíj befizetése után egy automatikus e-mailt is kapsz majd az ingyenes hozzáférés az online felkészítő tanfolyamokhoz IELTS Ready Premium. A felkészítőanyagokat a Test Taker Portalon keresztül éred majd el.