Tedd le az IELTS tesztet a British Council bármelyik hivatalos vizsgaközpontjában, és vedd igénybe a neked szükséges segítséget.

Az IELTS teszt előjegyzésekor a szükséges eredmény elérésére kell koncentrálnod céljaid eléréséhez.

Éppen ezért, amikor a British Councilnál jelentkezel az IELST tesztre, biztosítjuk, hogy az előjegyzés folyamata a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanakkor minden szükséges támogatást megadunk, amire szükséged van a vizsga napjáig.

Exkluzív felkészítő anyagokhoz és további előnyökhöz jutsz, amikor a British Councilnál jelentkezel az IELTS tesztre.

  • Ingyenes hozzáférés a Road to IELTS Last Minute tanfolyamhoz: 100 interaktív tevékenységet, kilenc videót tanácsokkal és oktatóanyagokkal, valamint mind a négy részterülethez két-két gyakorló tesztet tartalmaz.
  • Ingyenes hozzáférés a WORDREADY-hez: Ezzel az online eszközzel személyre szabott módon fejlesztheted a szókincsedet.
  • Ingyenes gyakorlótesztek: Ingyenes gyakorlóteszteket érhetsz el online itt: takeielts.org/prepare, vagy megrendelheted az IELTS Gyakorlókönyv példányát, amely mintateszteket tartalmaz az IELTS Academic és General Training vizsgákhoz.
  • Több lehetőség: papír alapú és számítógépes vizsgát is tehetsz.
  • Kényelmes dátumok és helyszínek: A British Council az IELTS vizsgák egyedüli magyarországi szolgáltatója. Havonta két nyelvvizsgát szervezünk. A helyeket igénylési sorrendben töltjük fel, ezért javasoljuk, hogy legalább két hónappal a vizsgaidőpont előtt regisztrálj online.  Két vizsgahelyszínnel rendelkezünk, Budapesten és Szegeden.  Ez azt jelenti, hogy választhatsz, hogy hol és mikor tedd le a vizsgát.
  • Gondosan kiválasztott helyszínek: Mind a 850 hivatalos British Council IELTS vizsgaközpont az elvárásaidnak megfelelő modern felszereltséggel rendelkezik, és jól megközelíthető.
  • Professzionális ésbarátságos személyzet: Magasan képzett, tapasztalt személyzet biztosítja, hogy a vizsganapod gördülékenyen menjen.
  • Öt extra vizsga bizonyítvány (TRF) ingyen: Megkaphatod a vizsga bizonyítvány öt további másolatát, amelyet közvetlenül azoknak az intézményeknek küldünk el, ahová jelentkezel (pl. egyetemek, bevándorlási hivatalok stb.).

Fontos felhívás minden vizsgázó részére

Fel szeretnénk hívni a figyelmet egy nem tisztességes tevékenységre az IELTS vizsgával kapcsolatosan Magyarországon. Ezúton szeretnénk kijelenteni, hogy Magyarországon a British Council az egyetlen hivatalos IELTS vizsgahely.

Online jelentkezhetsz a https://ielts.britishcouncil.org/hungary linken, majd emailben kapod meg a vizsgára vontakozó részleteket a British Council-tól. 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, ha a British Council-on kívül bárki más IELTS vizsgát ajánl Neked.

Nézze meg ezt is!

Külső linkek