Tedd le az IELTS tesztet a British Councilnál, és vedd igénybe a neked szükséges segítséget.

Az IELTS teszt előjegyzésekor a szükséges eredmény elérésére kell koncentrálnod céljaid eléréséhez.

Éppen ezért, amikor a British Councilnál jelentkezel az IELST tesztre, biztosítjuk, hogy az előjegyzés folyamata a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanakkor minden szükséges támogatást megadunk, amire szükséged van a vizsga napjáig.

Exkluzív felkészítő anyagokhoz és további előnyökhöz jutsz, amikor a British Councilnál jelentkezel az IELTS tesztre.

Ingyenes korlátlan hozzáférés a Road to IELTS Last Minute tanfolyamhoz: Mind a négy készséghez kilenc videót tartalmaz, benne tanácsokkal és oktatóanyagokkal, 100 interaktív tevékenységgel és két gyakorlóteszttel  – mégpedig ingyenesen, ha a British Councilnál regisztrálsz az IELTS-re.

Ingyenes gyakorlótesztek: Ingyenes gyakorlóteszteket érhetsz el online itt: takeielts.org/prepare, vagy megrendelheted az IELTS Gyakorlókönyv példányát, amely mintateszteket tartalmaz az IELTS Academic és General Training vizsgákhoz.

Felkészülhetsz menet közben: Egy sor ingyenes innovatív appunk van, amelyek segítenek az angol nyelvi készségeid fejlesztésében akkor is, amikor éppen úton vagy.

Szakértői támogatás: A videóktól és könyvektől kezdve az online interaktív tanfolyamokig, hozzáférést szerzel a legjobb felkészítő anyagokhoz, amelyek segítenek a sikeres vizsgázásban.

Könnyű regisztráció: Válaszd az online regisztrációt.

Kényelmes dátumok és helyszínek: A British Council az IELTS vizsgák egyedüli magyarországi szolgáltatója. Havonta két nyelvvizsgát szervezünk. A helyeket igénylési sorrendben töltjük fel, ezért javasoljuk, hogy legalább két hónappal a vizsgaidőpont előtt regisztrálj online.  Két vizsgahelyszínnel rendelkezünk, Budapesten és Szegeden.  Ez azt jelenti, hogy választhatsz, hogy hol és mikor tedd le a vizsgát.

Öt extra vizsga bizonyítvány (TRF) ingyen: Megkaphatod a vizsga bizonyítvány öt további másolatát, amelyet közvetlenül azoknak az intézményeknek küldünk el, ahová jelentkezel (pl. egyetemek, bevándorlási hivatalok stb.).

Gondosan kiválasztott helyszínek: Mind a 850 hivatalos British Council IELTS vizsgaközpont az elvárásaidnak megfelelő modern felszereltséggel rendelkezik, és jól megközelíthető.

Professzionális, barátságos személyzet: Magasan képzett, tapasztalt személyzet biztosítja, hogy a vizsganapod gördülékenyen menjen.

Rugalmas fizetési opciók: online vagy banki átutalással.

Fontos felhívás minden vizsgázó részére

Fel szeretnénk hívni a figyelmet egy nem tisztességes tevékenységre az IELTS vizsgával kapcsolatosan Magyarországon. Ezúton szeretnénk kijelenteni, hogy Magyarországon a British Council az egyetlen hivatalos IELTS vizsgahely.

Online jelentkezhetsz a https://ielts.britishcouncil.org/hungary linken, majd emailben kapod meg a vizsgára vontakozó részleteket a British Council-tól. 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, ha a British Council-on kívül bárki más IELTS vizsgát ajánl Neked.

Nézze meg ezt is!