Tedd le az IELTS tesztet a British Council bármelyik hivatalos vizsgaközpontjában, és vedd igénybe a számodra szükséges támogatást.

Annak érdekében, hogy maximálisan a szükséges eredmény elérésére koncentrálhass, ha a British Councilnál jelentkezel az IELST tesztre, biztosítjuk, hogy a foglalás folyamata a lehető legegyszerűbb legyen, és minden segítséget megadunk, amire szükséged lehet a vizsga napjáig.

Exkluzív felkészítő anyagokhoz és további előnyökhöz juthatsz, ha a British Councilnál jelentkezel az IELTS tesztre

  • Ingyenes hozzáférés a 40 tesztet tartalmazó IELTS Ready Premium csomaghoz, a négy készség – beszéd, írás, olvasás és hallás utáni szövegértés gyakorlásához.
  • Ingyenes gyakorlótesztek: Ingyenes gyakorlóteszteket érhetsz el online itt, vagy megrendelheted az IELTS Gyakorlókönyv példányát, amely mintateszteket tartalmaz az IELTS Academic és General Training vizsgákhoz.
  • Több lehetőség: papír alapú és számítógépes vizsgát is tehetsz.
  • Kényelmes dátumok és helyszínek: A British Council az IELTS vizsgák egyedüli magyarországi szolgáltatója. Heti rendszerességgel szervezünk nyelvvizsgát. A helyeket igénylési sorrendben töltjük fel, ezért javasoljuk, hogy legalább egy hónappal a vizsgaidőpont előtt regisztrálj online.  Jelenleg csak Budapesten tartunk vizsgákat.
  • Gondosan kiválasztott helyszínek: Mind a 850 hivatalos British Council IELTS vizsgaközpont az elvárásaidnak megfelelő modern felszereltséggel rendelkezik, és jól megközelíthető helyen található.
  • Professzionális és barátságos személyzet: Magasan képzett, tapasztalt személyzet biztosítja, hogy a vizsganapod gördülékenyen menjen.
  • Öt extra vizsga bizonyítvány (TRF) ingyen: Megkaphatod a vizsga bizonyítvány öt további másolatát, amelyet közvetlenül azoknak az intézményeknek küldünk el, ahová jelentkezel (pl. egyetemek, bevándorlási hivatalok stb.).
  • Az IELTS Academic vizsgát távolról is teljesítheted az IELTS Online használatával.

Fontos felhívás minden vizsgázó részére

Fel szeretnénk hívni a figyelmet az IELTS vizsgával kapcsolatos tisztességtelen gyakorlatra és egyúttal kijelentjük, hogy Magyarországon a British Council az egyetlen hivatalos IELTS vizsgahely.

Online a https://ielts.britishcouncil.org/hungary linken jelentkezhetsz, majd emailben kapod meg a vizsgára vontakozó részleteket a British Council-tól. 

Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, ha a British Council-on kívül bárki más IELTS vizsgát ajánl Neked.

Nézze meg ezt is!

Külső linkek