Advantage hero, image

Szakértői támogatás, jobb eredmények 

Nyissa meg a lehetőségek világát az Advantage programmal, a British Council megbízható hűségprogramjával. Az Advantage program és Cambridge English együttműködve támogatja és jutalmazza azon oktatókat és intézményeket, amelyek Cambridge nyelvvizsgára  regisztrálnak vizsgázókat valamely akkreditált vizsgaközpontunkban.

Hogyan regisztrálhatok vizsgázókat a British Councilnál és csatlakozhatok az Advantage programhoz?

 A Cambridge angol nyelvvizsgára jelentkezőket egyszerűen regisztrálhatja a British Councilnál, és csatlakozhat az Advantage programhoz. Mi segítünk Önnek a diákok regisztrációjában, és gondoskodunk a vizsga adminisztrációjáról.

Ha az Ön iskolája/intézménye a British Councilnál regisztrálja a tanulókat a Cambridge English vizsgákra Magyarszágon, akkor online jelentkezhet Advantage tagnak, és élvezheti a nagyszerű tagsági előnyöket.  

Jelentkezzen online

Miután jelentkezett, vizsga-szervező csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse tagságát. Az Advantage programhoz való csatlakozás ingyenes, és bármikor jelentkezhet.

Azonnal hozzájuthat a tagsággal járó előnyökhöz, beleértve az Advantage tagsági jelvényt is a promóciós anyagokhoz. Rendszeres hírleveleket is küldünk Önnek vizsgaszolgáltatásainkról és az Advantage tagok számára biztosított exkluzív előnyökről.

Miért érdemes csatlakozni az Advantage programhoz? 

Az Advantage mindent megtesz azért, hogy szakmai támogatást nyújtson Önnek, és segítse a tagok, tanárok és diákok felkészülését a Cambridge nyelvvizsgákra. Tagjainknak egyre több segítséget kínálunk. Az Advantage Standard szintről a Premium Plus szintre emelkedhet, jutalmul azért, ha egyre több vizsgázót regisztrál, vagy évről évre velünk dolgozik. 

Csatlakozzon az Advantage-hoz még ma, és élvezze a tagsági előnyöket

  • Rugalmas vizsgaszolgáltatások és személyes ügyfélszolgálat. Ön a fontos dolgokra koncentrálhat, míg mi gondoskodunk a vizsgák megszervezéséről. 
  • Exkluzív pénzügyi ösztönzők és marketinganyagok. Növelje vizsgajelentkezéseit és tagsági szintjét, és élvezze a velünk való partnerség növekvő előnyeit.
  • Továbbfejlesztett oktatási élmény. Élvezze a páratlan erőforrásokat és támogatást, hogy javítsa a tanulás és a tanítás színvonalát az intézményében.  

Miért az Advantage? Mert mindez jobb eredményekhez vezet. 

Kit támogat az Advantage?

Az Advantage olyan iskolák, nyelvközpontok és egyéb oktatási szervezetek és intézmények számára érhető el, amelyek egy British Council által engedélyezett vizsgaközpontban Cambridge English nyelvvizsgát tesznek. Az Advantage tagok szakértői működési és oktatási támogatást vehetnek igénybe, hogy segítsék diákjaikat a Cambridge English által kifejlesztett, nemzetközileg elismert angol nyelvvizsgák letételében.

Az Advantage program több mint 50 országban több ezer tagot segít összekapcsolódni és együttműködni egymással. A tanárok és nyelvi oktatók egész szakmai életük során hozzáférhetnek a fejlődési lehetőségekhez, a tanulók pedig gazdag és változatos nemzetközi kulturális csereprogramokban vehetnek részt. Az Advantage támogatja azokat a szülőket és gondviselőket is, akik segíteni szeretnék gyermekeiket az angol nyelvtanulásban és a Cambridge English vizsgákra való felkészülésben. 

Az Advantage globális ajánlatunk segítségével többet megtudhat arról, hogy a tagsággal járó előnyök hogyan támogatják az iskolákat, tanárokat és nyelvi fejlesztőket, diákokat és családokat. Magyarországon az online felkészítő anyagok jelenleg nem elérhetők. További részletekért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az information@britishcouncil.hu email címen.

 Hogyan működik az Advantage tagság?

Minél több jelöltet regisztrál, annál több a kedvezmény. Négy tagsági szintet kínálunk: 

  • Advantage Starter 
  • Advantage Standard
  • Advantage Premium 
  • Advantage Premium Plus 

Az Ön tagsági szintje az előző tanévben szeptembertől augusztusig beregisztrált Cambridge nyelvvizsgázók számától függ. A tagsági szintjét minden évben újraértékeljük és megújítjuk.

Az Advantage-hez csatlakozni kívánó új iskolák és intézmények az első regisztrációk számának megfelelő tagsági szintet kapnak. Olyan iskolák és intézmények is tudnak csatakozni a programhoz Advantage Starter tagsággal, akik most kezdenek Cambridge angol nyelvvizsgákat kínálni. 

Hűségprogramunk működéséről bővebben az Advantage általános szerződési feltételeiben olvashat. 

A tagsági szintekkel és előnyökkel kapcsolatos további részletekért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az information@britishcouncil.hu címen, vagy jelentkezzen online még ma.

A jelöltek nyilvántartásba vételéről és az Advantage tagságról

Támogatásunk a tanároknak és nyelvi vezetőknek, diákoknak és családoknak az Advantage programban