Children standing in foyer with backpacks.

Irányelveink

Ha a gyermek 11 évesnél fiatalabb, egy felelős felnőttnek kell kiraknia és felvennie őt.

Ha a gyermek 11 évesnél idősebb és nincs szülői engedélye arra, hogy felügyelet nélkül távozzon, akkor egy felelős felnőttnek kell letennie és felvennie őt.

Amennyiben a gyermek elmúlt 11 éves és szülői engedéllyel rendelkezik arra, hogy felügyelet nélkül távozzon, felelős felnőtt nélkül érkezhet és távozhat.

Óra előtt:

Küldünk Önnek egy kitöltendő űrlapot, amelyben meg kell adnia, hogy gyermeke rendelkezik-e az Ön engedélyével arra, hogy felügyelet nélkül távozzon. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy ezt az űrlapot az első óra előtt kitöltse és visszaküldje nekünk. Amíg nem kapjuk meg ezt a nyomtatványt, addig nem engedjük, hogy bármelyik gyermek - életkortól függetlenül - felügyelet nélkül távozzon.

Az első tanítási nap:

A személyzet egy tagja felkeresi az osztályt, hogy ellenőrizze a gyermekére vonatkozó információkat és ha szükséges, felveszi Önnel a kapcsolatot.

Érkezéskor:

  • Minden diákot az épület bejáratánál fogadunk és a gyermekfelügyelő csapatunk ezután a tantermekbe irányítja őket.
  • A szülők csak az első napon kísérhetik be a gyermekeket az épületbe.

Távozáskor:

  • A diákok a főbejárathoz mennek és ezután a felügyelők egyenként ellenőrzik, hogy a diákok egyedül távozhatnak-e vagy sem.
  • A szülők csak az első napon vehetik fel a gyermekeket az osztályterem előtt.

Primary váróterem

Amennyiben több gyermeke is jár egyidőben hozzánk, az egyikük primary plus tanfolyamra, a testvére secondary plus tanfolyamra, biztosítunk egy várótermet, ahol a primary tanfolyamon résztevő gyermek várakozhat maximum fél órát (míg a secondary plus óra véget ér). Az itt várakozó gyermekekre felügyelő személyzetünk tagja figyel.