Aptis for teachers

Az Aptis Tanároknak az általános Aptis egy változata. Oktatási minisztériumok és oktatási intézmények számára lett kifejlesztve. Segítségével felmérhető a tanárok és tanárképzésben résztvevők angol nyelvi készsége. Kifejezetten az oktatási szektor szükségleteit veszi alapul. Jól integrálható a meglévő rendszerekbe, és helyi szinten alakítható. Ez lehetőséget ad a tanárok angol nyelvi szintjének hosszabb távú követésére és a képzési programok hatékonyságának felmérésére.

A szerkezete és hossza megegyezik az általános Aptis vizsgáéval. Azonban a teszt tartalma kifejezetten tanár központú, a tesztkérdések pedig olyan területekre és helyzetekre kérdeznek rá, amelyekkel a tanárok napi szinten találkozhatnak munkájuk során. Következésképp a tesztelt személy jobban tud a nyelvre figyelni, mert a tesztkérdések ismerős szövegkörnyezete nem vonja el a figyelmét.

AZ APTIS TANÁROKNAK AZ ALÁBBI ESETEKBEN HASZNÁLHATÓ:

  • angol nyelvtanárok felmérésére a világon bárhol,
  • más szaktanárok felmérésére a világon bárhol,
  • angol nyelvtanárok felmérésére, akik nagyszabású nyelvi programokon vesznek részt, beleértve a kereskedelmi tulajdonban lévő programokat is,
  • tanárképzésben részt vevő diákok felmérésére,
  • más oktatási környezetben dolgozó szakemberek felmérésére.