A középiskolások számára szervezett új British Council tanfolyamainkon a diákok teljes élvezettel merülnek majd el a nemzetközi környezetben.

Diákjaink olyan tudást szereznek angol nyelvből, amit az egész világon tudnak majd használni. Segítünk nekik a tehetségük kibontakoztatásában és abban, hogy az angol nyelvtudásukat egyre magabiztosabban tudják használni.

Ezekre az online tanfolyamokra számos európai országból érkeznek a diákok. Többek között a következőkből: Bulgária, Csehország, Franciaország, Grúzia, Görögország, Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Törökország és Ukrajna.

A tanfolyamon az Ön gyermeke megismerkedik majd különböző európai kultúrákkal, felfedezi az európai kultúra gazdagságát és sokszínűségét. Fejlődni fog a kommunikációs készsége és tapasztalatot szerez egy olyan nemzetközi környezetben, ahol valódi angol nyelvtudásra van szükség.

Mindez barátságos és befogadó környezetben, szaktanárok támogatása és figyelme mellett.

Időpontfoglalás

Szintek B1, B2, C1

Életkor 12-17

Kéthetes tanfolyamok  július 1–12, július 15–26

Hétfőtől péntekig 10:00 -12:10

Ár 86 000 HUF a tanfolyam teljes ára (két hétre)

Online oktatás

Rövid ismertető

Online órák​ Irányított tanulás További pozitívum​ Csoportmunka​ Extra angol

2x60 perc/nap​

10 perc szünet

Extra online tevékenységek minden nap a British Council Tanulási központban Motiváló tevékenységek – a diákok olyan feladatokat és projekteket kapnak, amelyekben együtt kell működniük másokkal, s közben angolul kell kommunikálniuk A diákok közösen dolgoznak olyan izgalmas és összetett feladatokon, amelyek révén javul a beszédkészségük és a problémamegoldó készségük Ingyenes webináriumok​. Szabadulószoba és vetélkedők – további lehetőséget biztosítanak az angol nyelv gyakorlásához és a szórakozáshoz!

 

Regisztráljon minél előbb, mert már csak kevés szabad hely van.

Időpontfoglalás

A tanfolyam segítségével a diákok egyre nagyobb önbizalommal fognak angolul kommunikálni, s barátságok születnek a különböző európai országokból érkező diákok között.