Angoltanfolyamok a British Councilban

A megbízható angol nyelvi szakértők

A jó tanárok egyben megbízható tanárok. Mi vagyunk azok az angoltanárok, akikben megbízhat. Az elmúlt 75 év során 100 országban több mint 100 millióan tettek szert jobb angol nyelvtudásra a British Council segítségével. 

Tapasztalataink, jelenlétünk a világban és munkatársaink jelentik megbízhatóságunk zálogát. Ők azok, akik garantálják, hogy tanfolyamaink és vizsgáink mindig a legmagasabb színvonalúak, és a legszigorúbb szakmai elvárásoknak is megfelelnek. Így Ön mindig biztonságban érezheti magát: nálunk jó kezekben van.

Az órák során tanáraink pozitív tanulási környezetet teremtenek, amelyben Ön mindig aktív résztvevőnek érezheti magát, akinek a jelenléte értékes. Míg elsődleges célunk az Ön angol nyelvtudásának fejlesztése, az órák során arra is figyelünk, hogy lehetőséget adjuk kreativitásának, kritikai gondolkodásának kibontakoztatására és önbizalmának növelésére. 

Mivel rengeteg fiatalt tanítunk, a gyermekek védelmével kapcsolatos szabályaink a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, a szülők így biztonságban tudhatják gyermekeiket.

Ha Ön a British Council-nél tanul, olyan angol nyelvi szakemberekkel kerül kapcsolatba, akikben megbízhat.

Nyelvoktatás. Nyelvtanulás támogatása. Nyelvtudás mérése.

Hogyan tanulhat velünk?

Angoltanfolyamaink