Az egyenlőséggel, sokszínűséggel és befogadással kapcsolatos megközelítésünk

A British Councilnál az akadályok felszámolására és befogadó, reprezentatív oktatási és tanulási környezet létrehozására törekszünk szervezetünk egészében. Célunk a sokszínűség elfogadása, a rasszizmus és a megkülönböztetés minden formája elleni küzdelem, és az egyenlőség középpontba helyezése.

Támogatjuk a befogadó szervezeti kultúrát, és lehetőséget kívánunk adni kollégáinknak, tanulóinknak és mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülünk, hogy megvalósíthassák a bennük rejlő lehetőségeket – függetlenül a koruktól, fogyatékosságuktól, nemüktől, vallásuktól, meggyőződésüktől, faji vagy etnikai hovatartozásuktól, kultúrájuktól, szexuális identitásuktól vagy irányultságuktól.

Tanári csapataink sokszínűsége

A British Council valamennyi oktatási központja világszerte elkötelezett amellett, hogy sokszínű oktatói csapattal rendelkezzen. Tanáraink különböző származásúak, sokféle identitásúak, nemzetiségűek, és eltérő etnikumúak és vallásúak. A British Council tanárai kiváló angol nyelvtudással rendelkeznek, és mindannyiuk közös célja, hogy az angol nyelvi kultúrát és nyelvoktatást a legmagasabb szinten biztosítsák tanulóink számára.

Sokszínűség, befogadás és esélyegyenlőség tanulóink számára

Tanulóinknak sokféle és sokszínű igényei vannak. A sokszínűség hatékony kezelése a British Council munkájának alapvető része – ez azt jelenti, hogy pozitívan reagálunk tanulóink eltérő igényeire. Hisszük, hogy minden tanuló megérdemli a magas színvonalú angolnyelv-tanulási élményt, mely segít maximalizálni az egyéni teljesítményt.

Az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás iránti elkötelezettségünk

Globális kulturális szervezetként egyedülálló módon hozzuk össze az embereket: hogy nemzetközi kapcsolatokat teremtsenek, és biztonságos, megbízható és barátságos tanulási környezetben oszthassák meg egymással a gondolataikat. Munkánk a különböző kultúrák képviselői közötti tartalmas, tartós és tiszteletteljes kapcsolatokon alapul. Határozottan kiállunk a velünk együtt dolgozókat, így a kollégáinkat és a diákjainkat érő mindenfajta diszkrimináció és rasszizmus ellen. Elkötelezettek vagyunk az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás iránt. Fellépünk a diszkrimináció ellen, és mindenki számára tisztességes bánásmódot biztosítunk.