Irodánk teljesen zárva tart december 25-től (hétfő) 2024. január 1-ig (hétfő). Az első munkanapunk az újévben 2043. január 2. lesz (kedd). A karácsonyi szünet alatt nem áll módunkban személyesen segítséget nyújtani, azonban összeállítottunk egy hasznos információkat tartalmazó segédanyagot.

A Vizsgaközpont december 22-től (péntek) 2024. január 2-ig (kedd) zárva lesz, az első munkanapunk az újévben január 3. (szerda) lesz. A zárvatartás alatt semmilyen kérést nem tudunk feldolgozni.

Elérhető vizsgaidőpontok:

IELTS

2024. júliusig megnyitottuk a jelentkezést (március végéig minden dátum nyitva van, az ezt követő időszakra további időpontok januárban kerülnek meghirdetésre), az elérhető vizsgaidőpontokat ezen a linken tekintheted meg.

IELTS for UKVI és IELTS Life Skills

2024. március végéig megnyitottuk a jelentkezést, az elérhető vizsgaidőpontokat ezen a linken tekintheted meg.

Cambridge English Qualifications vizsgák

2024. március végéig megnyitottuk a jelentkezést (bizonyos vizsgák és időpontok még szervezés alatt vannak, ezek január folyamán kerülnek majd meghirdetésre), az elérhető vizsgaidőpontokat ezen a linken tekintheted meg.

Vizsgabeosztás

  •  A január 20-ai C1 Advanced (CAE) vizsgára a beosztást január 8-án fogjuk kiküldeni. Az írásbeli és a szóbeli minden vizsgázónak ugyanazon a napon lesz.

Kérelmek:

A december 20-án és utána beérkezett vizsgalemondási és vizsgadíj-visszatérítési kérelmek január első hetében kerülnek feldolgozásra.

A decemeber 20-án és utána beérkezett vizsgaidőpont-módosítási kérelmek január 8.-tól kezdődően kerülnek feldolgozásra.

Ha extra Test Report Form-ot (TRF) szeretnél igényelni:

  • Amennyiben IELTS vizsgát tettél, akkor kérelmedet az extra TRF(ek) iránt a Test Taker Portal-on kell benyújtanod (a Results fül alatt találod).     

Kérjük vedd figyelembe, hogy az ünnepi zárvatartás alatt beadott kérelmek csak január 3-tól kerülnek feldolgozásra.

Amennyiben az IELTS vagy IELTS for UKVI teszted újraértékelését (Enquiry on Results - EOR) szeretnéd kérni:

  • Amennyiben IELTS vizsgát tettél, akkor kérelmedet a Test Taker Portal-on kell benyújtanod, az eljárási díjat pedig online kell kifizetned (a Results fül alatt találod).
  • Amennyiben IELTS for UKVI vizsgát tettél, akkor töltsd le az Enquiry on Results nyomtatványt és fizesd be az EOR díjat (35000 HUF) banki átutalással, kérjük, hogy a komment szekcióban tüntesd fel a nevedet, referencia számodat és azt, hogy “EOR fee” Pl. Maria Kiss, A3-HU001-S-1234567 EOR fee

Banki adatok átutaláshoz:

Bank: Citibank Zrt.

Bankszámla tulajdonos neve: British Council Hungary

Bankszámla szám: 10800007-77237006-00000000

SWIFT/BIC kód: CITIHUHX

IBAN szám: HU46 1080 0007 7723 7006 0000 0000

Küldd el az igénylő lapot és a fizetési bizonylatot az information@britishcouncil.hu címre

Kérjük vedd figyelembe, hogy az ünnepi zárvatartás alatt beadott EOR kérelmek csak január 3-tól kerülnek feldolgozásra.