A British Council jutalmazó és ösztönző angol nyelvtanulási élményt nyújt a tanulói számára. Minden hallgatónknak segítünk képességei kibontakoztatásában azáltal, hogy színes egyéniségüket tiszteletben tartva a tanulásban történő aktív részvételre buzdítjuk őket.

Kulturális kapcsolatokat ápoló intézményként törekszünk az interkulturális megértés előmozdítására a nyelvtanulás kulcsfontosságú részeként. Az oktatási és tanulási módszereink a vállalati értékeinkhez igazodnak, pozitív kapcsolatokat alakítunk ki, és egymás tiszteletén és megértésén alapuló, befogadó és együttműködő tanulási környezetet teremtünk.

Tantervünk folyamatosságot és fejlődést ígér minden tanuló számára, függetlenül attól, hány éves korában kezd el angolul tanulni a British Council-nál.

SZEMLÉLETMÓDUNK

A British Council tantermeiben a nyelvtanulók folyamatos fejlődése garantált, mivel tanáraik:

 • reális célokat tűznek ki és tárgyalnak meg velük és értük,
 • ismertetik velük a tanulási tevékenységek célját és tárgyát,
 • pozitív és befogadó tanulási környezetet teremtenek, ahol a hallgatók együtt és egymástól tanulnak, és nem félnek angolul beszélni az órán,
 • gondoskodnak róla, hogy az órák érdekfeszítőek, személyre szabottak és megfelelő nehézségűek legyenek,
 • segítenek az interkulturális tudatosság és megértés kifejlesztésében,
 • segítenek pozitív és kitartó hozzáállást kialakítani a tanulókban az angol nyelvtanulást illetően,
 • változatos eszközöket és technológiákat használnak a tanulói igények kielégítésére,
 • segítenek megtalálni a megfelelő stratégiákat, amelyekkel a hallgatók önállóan és sikeresen tanulhatnak idegen nyelvet,
 • tanári értékelések révén elősegítik és mérik a tanulók előrehaladását,
 • aktuális, konstruktív visszajelzést adnak a tanulás folyamatára és a tanulók fejlődésére vonatkozóan,
 • arra buzdítják a tanulókat, hogy következetesen és rendszeresen gondolkozzanak el előrehaladásukon.

CÉLUNK

A British Council nemzetközi lehetőségeket teremt az Egyesült Királyság és más országok lakosai számára, és világszerte bizalmat alakít ki közöttük.

TANÁRAINK

Olyan nemzetközileg elismert angol nyelvtanári diplomával rendelkező nyelvtanárokat toborzunk, akik a tudásuk, képességeik és tapasztalataik révén segítenek hallgatóink kommunikációs készségei és tanulási stratégiái fejlesztésében.

Tanáraink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, és felsőoktatási vezetők csoportjának támogatását élvezik, hogy tanulóinknak egytől egyig magas színvonalú tanulási élményben legyen része.

BIZTONSÁGOS, MEGBÍZHATÓ ÉS BEFOGADÓ TANULÁSI KÖRNYEZET

Biztosítjuk, hogy valamennyi hallgatónk és családja elfogadásra, biztonságra és értékre leljen nálunk.

Biztosítjuk, hogy a fizikai és digitális körülmények biztonságosak és megbízhatóak legyenek.

Védelmi, magatartási és sokszínűségre vonatkozó szabályzatok vannak érvényben. A British Council a Keeping Children Safe gyermekbiztonsági tanúsítványával rendelkezik.