Önhöz hasonlóan mi is arra törekszünk, hogy gyermeke angol nyelv tudása és más alapvető képességei megfelelően fejlődjenek, hogy a lehető legsikeresebb lehessen az életben. Ezért hoztuk létre a Learning Time with Timmy programot. Ezt a kalandos nyelvtanulást otthon is folytathatják.

Új sorozatunkkal gyermeke több órányi angol anyaghoz jut hozzá, amelyet YouTube-on, és több applikáción keresztül érhetnek el. Valamennyi anyag 2 és 6 év közötti gyermekeknek készült, akik második nyelvként tanulják az angolt, de az angol anyanyelvű gyermekek számára is tökéletes szókincsfejlesztő lehetőség rejlik bennük.

Learning Time with Timmy videósorozat gyerekeknek

A Learning Time with Timmy sorozat ingyen elérhető YouTube csatornánkon. A videókat a Learning Time with Timmy tanfolyamunk ihlette, így garantáltan szórakoztatóak, hatékonyak és magas minőségűek. Holisztikus megközelítésünknek köszönhetően valamennyi epizód eredményeként gyermeke nyelvi készségei fejlődni fognak kreativitásával, képzelőerejével és még számos más képességével együtt.

Gyermeke új szavakat fog tanulni, közös éneklésbe, tevékenységekbe fog becsatlakozni Timmyvel és barátaival.

A Learning Time with Timmy YouTube sorozatunk eléréséhez kattintson ide.

Töltse le az applikációt!

A három Learning Time with Timmy appkiláció több órányi szórakozást nyújt gyermekének. Az alkalmazásokban található játékokkal gyermeke több mint 200 angol szót tanulhat meg, és alapvető készségeket fejleszthet, mint például a szem és kéz koordinációját vagy a koncentrációt.

  • Timmy's First Words in English - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Learning New Skills - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Starting to Read - Learning Time with Timmy

Az angol nyelvtanár szakértőink által kifejlesztett játékok kiegészítik az órán tanultakat. Gyermeke nyelvi készségeire épülnek és felkészíti őt az olvasásra.

Az alkalmazáscsomagot letöltheti az Apple App Store áruházból vagy egyenként a Google Play vagy Amazon áruházakból.

Végezze el ingyenes online kurzusunkat tanárok és szülők számára

Ismerkedjen meg a gyermekfejlődés állomásaival. A FutureLearn online akadémián elérhető tanfolyamunkkal bővítheti ismereteit gyermeke tanulásáról, megoszthatja gondolatait, tapasztalatait más szülőkkel és tanárokkal. English In Early Childhood: Language Learning and Development (Az angol kisgyermekkorban: nyelvtanulás és fejlődés) címen keresse. A kisgyermekeket oktató tanárok, pedagógusok és a szülők körében egyaránt nagy elismerésnek örvend a kurzus. 

Jelentkezzen be ingyenes online kurzusunkra tanárok és szülők számára!