angol online anyagok tanároknak
angol online anyagok tanároknak ©

All rights reserved to the British Council

Több, mint 75 éve tanítjuk az angol nyelvet. A világ minden táján azért jönnek hozzánk az angolt tanulni vágyók, hogy nyelviskoláinkban tanulva, vagy ingyenes online tanári és tanulói segédanyagaink segítségével tökéletesítsék angoltudáukat.

Szakértőink olyan ingyenes, online tanári segédanyagokat dolgoztak ki, amellyel segítheti diákjait a nyelvvizsga felkészülésben.

Látogassa meg az alábbi weboldalakat:

LearnEnglish

Tanuljon angolul a British Council ingyenes Learn English weboldalával. Játékok, történetek, hallott szövegértési feladatok és nyelvtani gyakorlatok segítik a készségfejlesztést. 

A Listen & Watch szekcióban rengeteg új szövegértési gyakorlatot és videót fedezhet fel, a Business & Work részben pedig olyan segédanyagokat talál, amelyek a szakmai életben, munkában használt angoltudást fejlesztik. Nemrég került fel az oldalra az új Grammar nyelvtani szekció, valamint az IELTS nyelvvizsga felkészülést támogató anyagok.

Ha kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett segédanyagokat keres, látogassa meg a LearnEnglish Kids vagy a LearnEnglish Teens oldalakat.

Amennyiben regisztrál az oldalra, hozzászólhat az egyes témákhoz és további segítséget kérhet az angoltanuláshoz.

TeachingEnglish

A Teaching English a tanárok, trénerek és egyéb, angoltanítással foglalkozó szakemberek részére összeállított forrásgyűjtemény.

Ezen az oldalon ingyenes letölthető órai feladatokat talál a rövid gyakorlatoktól egészen a teljes óratervekig, tanítson akár gyerekeket vagy felnőtteket. A tanításról szóló cikkeken túl itt megtalálja az ingyenes tanárképző és -továbbképző anyagainkat is.

Ne felejtsen el regisztrálni a Teaching English honlapon, ha szeretne más felhasználókkal kommunikálni, hozzászólnia témákhoz, és ha nyelvvizsga felkészítő anyagokat szeretne letölteni. A regisztráció előnyei:

  • saját profilt tud létrehozni, és kapcsolódhat a nemzetközi online közösséghez,
  • kérdéseket tud feltenni vendégszerzőinkenk, tanároknak és más felhasználóknak,
  • ingyenes tanári segédanyagok tölthet le,
  • előbb juthat hozzá az újonnan feltöltött anyagokhoz.

LearnEnglish Mobile

A British Council mobil applikációival is segíti az angoltanulást. Az applikációk segítségével:

  • fejlesztheti hallás utáni szövegértését az élő, valós szövegkörnyezetekből vett beszéd szituációs videókkal,
  • új szavakat rögzíthet és tanulhat a szótár kártya applikáció segítségével,
  • interaktív feladatokkal gyakorolhatja a nyelvtani szerkezeteket,
  • szójátékokon keresztül játékosan tanulhat akár barátaival is új kifejezéseket,
  • tableten elérhető kiejtést gyakorló játékokkal és mesékkel fejlesztheti a gyerekek képességeit.

A British Council applikációi minden korosztály és nyelvi szinten lévő tanuló számára segítséget nyújt. Ismerje meg applikációinkat, melyek elérhetők az iTunes Store, a Google Play, a BlackBerry App World és a Windows Store kínálatában, vagy írja be a szolgáltatók keresőjébe a „British Council” kifejezést, így megtalálja az összes elérhető mobil applikációnkat.