Ezen az oldalon 7-11 éveseknek meghirdetett nyári angoltanfolyamainkra jelentkezhet. A szülői beleegyező nyilatkozatot elektronikus formában tudja kitölteni. Felhívjuk figyelmét, hogy nyári tanfolyamaink nem alkalmasak kezdő szintű tanulók számára!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Melyik heti kurzusra szeretné regisztrálni gyermekét?
év/hónap/nap

A British Council az Ön által megadott adatokat az Ön regisztrációjának feldolgozásával kapcsolatban használja fel. Az Ön által megadott adatok feldolgozásának jogalapja a regisztrációs feltételeinkkel (szerződés) való egyetértés - www.britishcouncil.hu/en/english/register/terms-conditions.

Marketing célú hozzájárulás

Az Ön által megadott adatokat arra is szeretnénk felhasználni, hogy olyan tevékenységekről, szolgáltatásokról és eseményekről (beleértve a társadalmi eseményeket is) küldjünk részleteket, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt.

Személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeljük. Ha le szeretne iratkozni a hírlevélről, kérjük írjon az info@britishcouncil.hu e-mail címre.
 

Adat védelem

A British Council megfelel az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényeinek és más országok törvényeinek, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elfogadott szabványoknak. Önnek joga van másolatot kérni az Önről tárolt adatokról, és joga van kérni, hogy javítsuk ki az adatokban található esetleges pontatlanságokat. Ha aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan használtuk fel az Ön személyes adatait, joga van panaszt tenni az adatvédelmi hatóságoknál.
 
Részletes információkért kérjük, olvassa el a szervezeti honlapunk adatvédelmi szakaszát a www.britishcouncil.org/privacy oldalonm vagy vegye fel a kapcsolatot a British Council helyi irodájával. Az Ön adatait a rögzítéstől számított 7 évig őrizzük meg.